Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Konačno nastupa

Na Severinin koncert došao je i njoj poseban muškarac, a jedan detalj mnogi su uočili

Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/9
13.07.2020.
u 09:53

Pjevačica je bila sretna što nakon dulje pauze konačno može održati koncert i to u svom rodnom gradu.

Prošli su mjeseci od zadnjeg izlaska Severine Kojiće pred publiku jer je njoj, kao i ostalim glazbenicima, pandemija koronavirusa onemogućila nastupe. Ovaj vikend pjevačica je konačno stala pred svoju publiku i to u rodnom gradu u klubu Vanilla. Fotografije i snimke s koncerta pokazuju da Seve tijekom pauze od koncerata nije zaboravila stvoriti dobru atmosferu i hitovi su se nizali, a publika je pjevala s njom cijelo vrijeme. U publici nitko nije vidio njezina supruga Igora Kojića koji je inače suprugu pratio na svakom koncertu, ali zato su primijetili jedno staro lice – Tomicu Petrovića.

– Ovo “novo normalno” nama je sinoć bilo i više nego dovoljno... Nama ne treba ni više ni bolje od ovoga; nama su srca puna... Hvala Splite moj, hvala Dalmacijo – poručila je nakon koncerta Severina.

Menadžer od kojeg se nakon 17 godina suradnje Severina prošle godine oprostila, sada je opet zadužen za njezinu karijeru i organizaciju koncerata. S krova kluba Tomica je pratio koncert, pišu 24 sata i ovo je prvi put da ga vidimo pokraj Severine otkako su javnosti najavili da su obnovili svoju suradnju. Severina je uvijek isticala koliko joj je Tomica važan i njihov odnos nije bio samo poslovan, već su postali i prijatelji. Nisu poznati točni detalji raskida njihove poslovne suradnje, kao što nije do kraja poznato ni što se događa s brakom Severine Kojić. Zadnji put Severina i Igor viđeni su u ožujku u Beogradu, gdje su bili zajedno u karanteni, a kada joj se sin s ocem Milanom Popovićem vratio iz Beograda u Zagreb, i pjevačica se vratila.

Čak su i obožavatelji primijetili da im je odnos napet jer je Severina nedavno na Instagramu javno napisala kako Igora financiraju roditelji, ali ubrzo je tu izjavu izbrisala. Jedno vrijeme prestali su se pratiti na ovoj društvenoj mreži, pa su onda opet počeli pratiti jedno drugoga... Na koncertu u Splitu Severina nije nosila vjenčani prsten, a mnogo  ranije ove godine s Instagrama je uklonila i prezime Kojić. Nazire li se kraj još jednoj ljubavi poznate Splićanke ili će je ipak uspjeti spasiti, pokazat će vrijeme.

VIDEO Ovo su Vatreni čiji su brakovi završili razvodima

 

Ključne riječi

Komentara 8

NE
nečešrazbojniče
10:10 13.07.2020.

Uspjela je negdje zarevati. Neka je, nek radi.

Avatar Veljko_Veseljko
Veljko_Veseljko
10:11 13.07.2020.

Kad će novi članak o Pinčić-Rogoznici?

JA
jamajka
13:23 13.07.2020.

Dajte malo sad o Nives Celzijus, nekako mi je draža, a već tjedan dana ne znamo gdje je i što radi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije