Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Više joj ništa nije važno

Mediji u Srbiji prenose: Nikolina samo plače i doziva Vidoja i gleda fotografije groba. To je toliko potresno

Beograd: Posljednji ispraćaj Vidoja Ristovića, supruga Nikoline Pišek
Foto: Amir Hamzagic
1/10
08.06.2022.
u 22:06

Suprug Nikoline Pišek Ristović preminuo je 8. svibnja u Beogradu, a njezini prijatelji otkrivaju kako je voditeljica neutješna.

Vidoje Ristović, suprug voditeljice Nikoline Pišek Ristović preminuo je 8. svibnja, a njegova smrt shrvala je voditeljicu. Ovaj tjedan objavljen je i nalaz obdukcije čiji je sadržaj Nikolina navodna saznala iz medija. Prijatelji naše voditeljice medijima u Srbiji su ispričali kako je Nikolina neutješna. 

- Vijest da je Vidoje preminuo i način na koji se to dogodilo je Nikolinu u prvom trenutku toliko šokirala da nije znala gdje se nalazi. Pogreb i svi ti događaji su joj prošli u nekom bunilu, jednostavno kao da je bila druga osoba. Iako su mnogi komentirali da ne izgleda kao klasična ucviljena udovica, ona je tugu nosila u sebi i dostojanstveno, kakva je uvijek i bila. Ipak, kada je sahrana završena i kada se vratila u Zagreb, sve joj se skupilo. Iako joj je kći velika utjeha i mnogo joj znači što je pored nje, ona je jako tužna. Neprestano plače i gleda zajedničke slike s Vidojem. Puno joj znače te uspomene. - prenosi Blic izjavu prijatelja Nikoline Pišek Ristović. Prenose i njegovu izjavu u kojoj kaže kako Nikolina svaki dan gleda fotografije s pogreba svog supruga.

- Stalno gleda te slike vijenaca i buketa cvijeća s groba. To je toliko potresno. Samo plače i doziva Vidoja. To ju je baš slomilo. Ona je stopirala i sve radove na novoj vili u Zagrebu, nije joj ni do čega i ne želi se uopće time baviti. Više joj ništa nije važno sad kada nema njezinog Vidoja - kaže izvor. 

Obdukcijskim nalazom utvrđeno je da je smrt Ristovića nastupila 8. svibnja 2022. godine u 00:22 uslijed zapaljenja srčanog mišića, najvjerojatnije virusnog porijekla, prenijeli su jučer mediji u Srbiji. Toksikološkom analizom utvrđeno je i da je Ristović imao je čak 2,83 promila u krvi. Također je konzumirao i lijekove (sedative), ali u količini koja nije bila dovoljna da sama po sebi izazove smrt.

VIDEO Blanka Vlašić iznenadila obožavatelje fotografijama s vjenčanja: 'Udala sam se i čekam bebu'

 

Komentara 8

Avatar Mudlin
Mudlin
22:48 08.06.2022.

Uskoro očekujemo i "vesti" o Milevi i Milojku, te o njihovim novim opancima. Nemojte iznevjeriti civilizaciju pa da nas redovito ne "izveščujete" o svim vašim zemljacima iz zapadne turske. Jer srbendovanja nikad dosta uz plaću u HRVATSKIM kUnama. CDBD!!

TR
tratincica68
00:06 09.06.2022.

Vise joj nista nije vazno.kako ce sad.pa nek nade kojeg probisvjeta da joj nastavi placat njene zelje.

Avatar Tombstone
Tombstone
00:23 09.06.2022.

Nista joj vise nije vazno, nasla je dobar bend, zeli samo da svira, da se otkaci i to je sve. A sta da radi kada ode vidoje njen, kada ode novcanik za kojim baca oci....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije