Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONCERTI

Marko Tolja u Pulu i Opatiju donosi klasike u swing obradama

Marko Tolja
Foto: Promo
1/3
20.07.2017.
u 17:20

Odličan Markov vokal, usviran big band i bezvremenske pjesme ono su što obavezno morate uživo čuti ovog ljeta, a Opatija (subota 29.7.) i Pula (ponedjeljak 31.7.) vaše su ljetne odrednice.

Marko Tolja i čak 17 vrhunskih glazbenika Jazz orkestra HRT-a na nekim od najljepših ljetnih pozornicama predstavljaju album „Stavi pravu stvar“. Slijede koncerti u subotu 29.7. u Opatiji na predivnoj Ljetnoj pozornici, te dva dana kasnije u Puli na Kaštelu, u sklopu „Ljeta na Kaštelu“.

Glazbeni repertoar baziran je na novom albumu, koji obuhvaća swing obrade domaćih pop i rock hitova i to u formi u kojem Marko pliva kao riba u vodi. “Blago onom tko te ima”, “Ja volim samo sebe”, “Budi moja voda”,“Teške boje”, “Stavi pravu stvar na pravo mjesto” i “Bitanga i princeza” samo su neke od pjesama koje zvuče kao da su objavljene pedesetih, odnosno prije  pojave rock glazbe i zvuka elektrike. Uz to, pjesmarica stranih evergreena i te kako zaokružuje ovaj bogati retro program Marka Tolje i Jazz Orkestra HRT-a, a sve  uz dirigiranje maestra Andreasa Marinella.

Odličan Markov vokal, usviran big band i bezvremenske pjesme ono su što obavezno morate uživo čuti ovog ljeta, a Opatija (subota 29.7.) i Pula (ponedjeljak 31.7.) vaše su ljetne odrednice.

 
ULAZNICE ZA KONCERTE:
subota 29.7. na Ljetnoj pozornici, OPATIJA  i ponedjeljak 31.7. na Kaštelu, PULA potražite na Eventimu

 


 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije