Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
progovorila o svom iskustvu

Marijana Mikulić: 'Na rez sam krenula tri puta tjedno. Nije mi lako organizirati se vremenski ni financijski'

Foto: Instagram
1/7
11.05.2021.
u 11:40

Ovih se dana Mikulić pohvalila treninzima kojima nastoji svoju liniju dovesti do savršenstva, a pratiteljima je otkrila i kako sada izgleda njezina prehrana.

Glumica Marijana Mikulić marljivo radi na svojoj figuri kako bi ljeto dočekala spremna. Ovih se dana Mikulić pohvalila treninzima kojima nastoji svoju liniju dovesti do savršenstva, a pratiteljima je otkrila i kako sada izgleda njezina prehrana. 

"Pitate me za dijetu, prehranu, vježbe, treninge… Nemam vremena biti stalno dostupna i svima odgovarati, jer inače ništa drugo ne bih stigla. A opet, ne želim ignorirati, i želim pomoći i drugima da se motiviraju i krenu", započela je Marijana svoju objavu.

"Doslovno na rez sam krenula tri puta tjedno na trening, i prvi tjedan maknula slatko i ugljikohidrate. Nakon toga sam nastavila normalno jesti, ali bez prejedanja, bez zaslađenih sokova. Kao i inače, kuham variva, ali uz npr. meso jedem salatu ili povrće. Pojedem slatko jer sam ovisnik, ali jako pazim. Trudim se piti puno vode, jer nemam naviku", dodala je glumica pa otkrila i koji si je cilj zadala. 

Foto: Instagram

"Posao, troje djece, ali zacrtala sam si da želim opet nositi 38, u kojem se ja osobno osjećam najbolje. I svatko treba sebe slušati, i svoje tijelo, i raditi kako se osjeća najbolje. Jutros sam ispratila školarce, malog u pješčanik dok sam napravila neke fotke koje trebam, umivanje, hranjenje i odlazak na floortime – pješice, pola sata tamo pola natrag. Usput plac, pa kuhanje ručka, odgovaranje na mailove. Dala klincima ručak, spremila sebe, malog, i s njim na trening, opet pješice. Jer muž radi vasceo dan,pa moram s djetetom ako želim na trening. Malo je jeo pecivo, malo gledao crtić, ali smo uspjeli", konstatirala je glumica pa se obratila i svima onima koji non-stop pronalaze izlike kada je u pitanju zdrav i aktivan život. 

"Svatko ima svoje probleme, obveze, nestašice – što vremena što para. Ali svatko ima i svoje prioritete, pa si valjda tako slaže. Nije mi lako organizirati se vremenski ni financijski, ali sam si posložila prioritete, i svi mi to radimo, svaki dan – donosimo odluke što nam je sad bitno. Meni su to trenutno terapije za dijete i terapije za mene – što psihički što fizički. Suma sumarum – gdje ima volje, nađe se načina", zaključila je Mikulić. 

Foto: Instagram
Inače, glumica je prije mjesec dana progovorila o problemu svog najmlađeg sina Jakova (2,5) koji ne govori, ne gleda u oči i ne odaziva se na svoje ime. Dodala je kako je nakon što je obavila zadnji pregled došla do uputa da se dječak uključi u terapiju, ali tek za šest do devet mjeseci. Naglasila je da će njezin sin tada biti star tri godine te da bi s terapijom ili bez nje već trebao govoriti. Potom je otkrila i da ga vodi na privatne terapije, a nedavno je ponosno podijelila video u kojemu se vidi učinak terapija i napredak njezina sina.

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku s Nikom Turković 

Ključne riječi

Komentara 3

KR
kristov
11:58 11.05.2021.

Nije mi mrska ova 'Ercegovka, no svako malo je reciklirate, zašto??

Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
11:55 11.05.2021.

Mmmda... ubija je posa

SV
sveznam1
12:44 11.05.2021.

ako te netko ne vidi u novinama znaci da ne postojis?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije