Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BLIŽI SE NOVI SUSRET

Unatoč svim nagađanjima, potez kraljevske braće otkriva da ništa nije kao prije

Foto: Reuters/Pixsell
1/10
11.05.2021.
u 06:56

Ususret 60. rođendanu pokojne majke princeze Diane, prinčevi Harry i William prisustvovat će otkrivanju njezina spomenika.

Povodom 60. rođendana nikad prežaljene princeze od Walesa i majke prinčeva Harryja i Williama, u palači Kensington uskoro će biti otkriven spomenik kojem će prisustvovati razdvojena braća, pišu britanski mediji. Puno se nagađa kako će cijela ceremonija proteći, ali zasad je sigurno, prema pisanjima Suna, da će braća čitati vlastite posvete majci.

Premda se očekivalo da će svoje razlike ostaviti sa strane kako bi odali zajedničku počast pokojnoj Diani, zbog svih sukoba uzrokovanih Megxitom, a potom podebljanih i bombastičnim intervju kod Oprah Winfrey koji je Harry imao s trudnom suprugom Meghan u ožujku, braća inzistiraju da svoje govore odvoje.

- Biti će fizički prisutni zajedno, ali žele pojedinačno uputiti poruku tog dan. Možda ste pomislili da će dati zajedničku izjavu kad su već tamo, ali to neće biti slučaj. Svaki je inzistirao da posebno pripreme svoje govore - kazao je izvor za the Sun.

Foto: Press Association/PIXSELL

Povodom desete godišnjice braka princa Williama i njegove supruge Kate Middleton princ Harry i Meghan osobno su im čestitali godišnjicu, potvrdio je to glasnogovornik vojvode i vojvotkinje od Sussexa koji sada žive u Kaliforniji. Glasnogovornik Sussexa nije htio otkriti sadržaj čestitke niti je govorio o tome je li čestitka bila upućena pismenim putem ili su braća i njihove supruge razgovarali telefonski.

Britanski mediji i njihovi stručnjaci za kraljevsku obitelj vide u ovoj gesti ruku pomirenja koju su Meghan i Harry odlučili pružiti Williamu i Kate s kojima nisu razgovarali godinu dana otkako su napustili svoje kraljevske dužnosti i sa sinom Archiejem preselili u Ameriku.

Foto: PA/Pixsell

Prije tri tjedna Harry je boravio u Londonu gdje je došao na pogreb djeda princa Philipa i tada je snimljen kako nakon pogreba razgovara s bratom Williamom i njegovom suprugom. Odnosi dvojice braće postali su narušeni kada je Harry odlučio povući se sa svojih dužnosti jer on i njegova supruga nisu mogli izdržati pod tolikim pritiskom javnosti i medija, a kasnije se u nedavnom intervju, koji su dali Oprah Winfrey ,doznalo da im se nije sviđao ni stav i rasističke izjave određenih članova kraljevske obitelji. 

VIDEO Nakon 24 godine razišli se Petar Grašo i Danijela Martinović


 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije