Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fit za čas

Mariah se igra u photoshopu, a fanovi joj kažu: Budi to što jesi ili idi u teretanu

Mariah Carey
Foto: Reuters
1/3
24.08.2017.
u 09:24

Pjevačica je na Instagramu objavila naslovnicu časopisa na kojoj je u svom najzgodnijem izdanju, a obožavatelji glazbene dive misle da je fotografija dotjerana u photoshopu

Glazbena diva Mariah Carey u seksi izdanju osvanula je na naslovnici časopisa Paper i iznenadila obožavatelje fit linijom.

Na fotografiji Mariah je gole grudi prekrila kosom, a nosi i veliki komad nakita te mrežaste čarape. Vidjevši njen ravan trbuh i mišićave ruke, obožavatelji su odmah posumnjali kako je fotografija poprilično obrađena u photoshopu.

 

 

Da su njihove sumnje opravdane, dokazuju i fotografije koje su zadnjih nekoliko tjedana snimljene na njenim nastupima i na tim fotkama Mariah nema manekensku liniju.

– Prestani to raditi, budi iskrena prema sebi i nemoj se više obrađivati u photoshopu. Prihvati svoje tijelo takvo kakvo jest ili jednostavno počni ići u teretanu – bio je jedan od komentara koje je Mariah dobila na Instagramu nakon što je objavila sliku naslovnice. Naravno, bilo je i njenih vjernih obožavatelja koji su joj pružili podršku i poručili da se ne zamara kilogramima. 

Komentara 2

Avatar Charlie1
Charlie1
09:43 24.08.2017.

Ova Mariah je zvijer...

DA
danebi
12:34 24.08.2017.

Kranjska kobasica....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije