Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plava haljina

Mali modni propust: Doris Pinčić dva puta se u kratkom periodu u 'Dobro jutro, Hrvatska' pojavila u istoj haljini

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/5
17.12.2021.
u 09:49

Stilisti tv kuća uvijek paze da se iste kombinacije ne ponavljaju u kratkom vremenskom periodu, ali ponekad se dogode i takve greške kao što je to sada bio slučaj u "Dobro jutro, Hrvatska".

Gledatelji HRT-ove emisije "Dobro jutro, Hrvatska" primijetili su kako je ovaj mjesec voditeljicama ove emisije omiljena jedna plava haljina s mašnom. Ovu haljinu Doris Pinčić je nosila dva puta u zadnjih 15 dana, a nosila ju je i njezina kolegica Maja Ciglenečki. 
Nije ništa neobično da se televizijski voditelji pojavljuju u istim odjevnim kombinacijama koje se nalaze u garderobama njihovih televizijskih kuća, pa su tako nedavno gledatelji Nove TV primijetili kako su novi voditelji Dnevnika Valentina Baus i Dino Goleš imali iste odjevne kombinacije kao i "stari" voditelji.

 

 

Stilisti tv kuća uvijek paze da se takve kombinacije ne ponavljaju u kratkom vremenskom periodu, ali ponekad se dogode i takve greške kao što je to sada bio slučaj u "Dobro jutro, Hrvatska". Prije mjesec dana šuškalo se i kako je poznata HRT-ova stilistica Nataša Svekler dobila otkaz iz ove jutarnje emisije i to zbog svađe s Doris Pinčić, što je HRT kasnije demantirao i objasnili su kako nije bilo nikakvog sukoba između voditeljice i stilistice. 

 

 

- Kolegica Nataša Svekler nije "otišla" iz emisije 'Dobro jutro, Hrvatska' niti je u bilo kakvom sukobu s bilo kim iz ekipe 'DJH', već je preuzela nove zahtjevne zadatke na projektima 'A strane', kao i posebne glazbene emisije o Vukovaru, te božićnog i novogodišnjeg programa HRT-a - objasnili su tada s HRT-a za Slobodnu Dalmaciju. Posao  stiliziranja voditelja "Dobro jutro, Hrvatska" trenutno obavlja Vesna Šipušić Buljan.

Komentara 6

Avatar hrvat do smrti
hrvat do smrti
10:31 17.12.2021.

ona je sva trash ko nekakva curica koja uporno zele da ju svi gledaju..uzas nad uzasima

PA
pax5
10:34 17.12.2021.

Jedna od ljepših žena na TV i što obukla, sve joj zgodno stoji....bravo gđa...

BI
Biouskoli91
11:22 17.12.2021.

Sokantno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije