Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RIJETKO JE VIĐAMO

Izbornik Dalić stigao na premijeru filma o Ćiri u društvu samozatajne supruge Davorke

Foto: Reuters
1/7
17.12.2021.
u 08:35

Davorka i Zlatko u braku su 29 godina, a Dalić je prije nekoliko godina u razgovoru za Večernji list rekao kako je ona na sebe preuzela velik dio obveza, bez obzira na to radi li se o djeci, kući

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić (55) sinoć je stigao na premijeru dokumentarnog filma "Ćiro - neispričana priča" Sabahudina Topalbećirevića u društvu supruge Davorke (53). Davorka je blistala u jednostavnoj crnoj haljini, dok se Zlatko odlučio za sportsku eleganciju. 

Davorka i Zlatko u braku su 29 godina, a Dalić je prije nekoliko godina u razgovoru za Večernji list rekao kako je ona na sebe preuzela velik dio obveza, bez obzira na to radi li se o djeci, kući...

16.12.2021., Zagreb - Kaptol Boutiqe, odrzana je premijera dokumentarnog filma Miroslav Ciro Blazevic - Nikad ispricina prica, autora Sabahudina Topalbecirevica. Zlatko dalis sa spurugom Davorkom.
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

– Meni se dogodilo da sam otišao od kuće kad su mi djeca bila u pubertetu i za to vrijeme supruga je bila tu za njih. Bez tog zajedništva, potpore supruge, obitelji se teško sačuvaju i izvedu na pravi put – rekao je izbornik te dodao kako su muškarci često sebični te gledaju samo svoj put pa je zato prisutnost i potpora supruge neophodna.

Dalići imaju 28-godišnjeg sina Tonija koji je završio studij digitalnog marketinga, te 23-godišnjeg Burnu koji je ove godine uspješno diplomirao na Rochester institutu za tehnologiju u Zagrebu.

Osim Zlatka i Davorke, na premijeru dokumentarnog filma stigao je bivši hrvatski nogometni reprezentativac Dario Šimić u pratnji sina Roka, zatim Vedran Ćorluka, Dejan Lovren, Stipe Pletikosa, Bruno Kovačević sa suprugom Mateom i drugi. 

VIDEO: Danijela Martinović održala koncert u Zagrebu nakon dvije godine 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije