Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zvonila je i zvonila

Maja Šuput u ovom izdanju je došla kući, a suprug joj nije otvorio vrata

Maja Šuput i Nenad Tatarinov
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/7
07.03.2020.
u 08:00

Pjevačica je nakon snimanja došla pred vrata stana prerušena u Amy Winehouse i suprug Nenad Tatarinov joj nije otvarao vrata.

Maja Šuput u nedjelju će se prvi put pojaviti u ulozi voditeljice i to showu Nove TV "Tvoje lice zvuči poznato". U ovom showu Maja je već bila i natjecateljica i to u drugoj sezoni, a očito će se i kao voditeljica pojavljivati opet u likovima nekih poznatih glazbenica.

Objavila je na Instagramu fotografiju na kojoj je prerušena u Amy Winehouse te je ispričala kako je u ovom izdanju otišla i kući i skoro poljubila vrata stana jer je suprug Nenad Tatarinov nije prepoznao. 

 

 

- Došla sam kući ovakva nakon snimanja. Neko vrijeme sam zvonila, muž je mislio da su maškare pa nije otvorio - napisala je Maja. 

- Da mi je netko prije nekoliko mjeseci kad sam upoznala Franu rekao da ću s njim voditi jednu od najpopularnijih emisija, rekla bih da je lud. No, eto, život je zaista nepredvidiv - izjavila je Maja nakon objave kako će zajedno s Franom Ridjanom voditi popularni show. 

Prvi emisiju nove sezone u kojoj ćemo kao natjecatelje gledati Siniša Ružić, Neda Parmać, Mario Valentić, Marina Orsag, Fabijan Pavao Medvešek, Lucija Jakelić, Marko Braić  iLana Klingor Mihić, gledat ćemo ove nedjelje na Novoj TV.

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
17:39 07.03.2020.

Hrpa plastike kuca na vrata.

IL
ilijan1a
09:59 07.03.2020.

I potom je pokucala na moja vrata i neću vam reći šta je dalje bilo.

SJ
Sve je uzalud
13:11 07.03.2020.

.........la strazza...............

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije