Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oaza na selu

Doris Pinčić Rogoznica otkrila kako su ona i suprug uspjeli bez kredita kupiti kuću

Doris Pinčić Rogoznica
Foto: Instagram
1/4
05.03.2020.
u 18:01

Voditeljica je ispričala i na što najviše novaca troši i u što najviše ulaže novac.

Doris Pinčić Rogoznica jedna je od zaposlenijih domaćih voditeljica koja je nedavno s RTL-a prešla na HRT gdje je dobila angažman u jednoj od najdugovječnijih emisija "Dobro jutro, Hrvatska".

Novi posao poklopio se i s preseljenjem obitelji Rogoznica u novu kuću. Njezin suprug Boris u jednom intervju nedugo prije preseljenja otkrio je kako su on i Doris kuću u okolici Zagreba kupili bez podizanja kredita, što je većini Hrvata nedostižan san. U razgovoru za portal Žene i novac Doris je otkrila kako im je uspjelo kupiti kuću bez podizanja kredita.

Doris Pinčić Rogoznica
1/7

- Užasno mi je žao zbog načina na koji su mediji o tome pisali. Prodali smo stan u Zagrebu i za taj novac plus još malo smo dodali i kupili kuću na selu. Gdje mnogi možda ne bi živjeli jer ima blata i prašine, ali evo tako smo odlučili jer nam se čini da je za djecu zdravije i bolje. - rekla je voditeljica. Novac najviše ulaže u obrazovanje, sada svoje a kasnije će ga ulagati u obrazovanje svoje djece pa tako Doris trenutno privodi kraju diplomski studij na Edward Bernaysu. Najviše novaca, kaže, troši na hranu jer je veliki gurman, a novac štedi preko dva osiguranja. 

Komentara 23

MI
minolta
19:56 05.03.2020.

ja bih volio razriješiti kako smo kupili krmaču. jer su mediji to nespretno objavili. Žena i ja smo imali kokoš, koju smo prodali i što je baš smiješno ispalo, razbili smo kasicu prasicu da bi kupili krmaču. Žena to uvijekk prepriča rodbini i prijateljima, dok ja uz smijeh režem kobasice. Molim objavite na duplerici u koloru, a ja vam pošaljem slike.

Avatar Čitatelj300
Čitatelj300
19:56 05.03.2020.

Pravi uspjeh. Kupiti kuću u nekoj selendri 40 -50 km od Zagreba za 80 ili 100 tis. eura. Praktički svaki stanovnik Zagreba koji posjeduje stan može to napraviti. I taj članak je već 100 put.

SA
samograd
21:37 05.03.2020.

Tko gura tu Doris , već je ona deset puta objašnjavala kako su kupili kuću samo u ovim novinama ,ona je sveprisutna , serije ,televizija ,reklame , festivali , Gloria, razne tiskovine ????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije