Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUŽNA VIJEST

Iznenada preminula bivša natjecateljica Big Brothera

Dubravka Ujević Veron
Foto: RTL
1/4
05.03.2020.
u 14:45

Šokiralo me sve ovo. Redovno smo se čule i družile i nakon izlaska iz kuće prije dvije godine. Posljednji put smo se čule prije 10 dana, kada mi je kazala da se ne osjeća dobro. Oslabio joj je organizam - kazala nam je Anezi

Dubravka Ujević Veron, natjecateljica posljednje sezone hrvatskog Big Brothera, iznenada je preminula u 49. godini života. Vijest o njenoj smrti na svom je Instagram profilu objavila Alena Nezirević-Anezi, koja se s njom družila u Big Brother kući, ali i izvan nje. 

- Šokiralo me sve ovo. Redovno smo se čule i družile i nakon izlaska iz kuće prije dvije godine. Posljednji put smo se čule prije 10 dana, kada mi je kazala da se ne osjeća dobro. Oslabio joj je organizam. Nakon toga je hospitalizirana, a njen mi je suprug prije dva dana rekao da je jako loše. Nažalost, preminula je jutros oko devet sati - rekla nam je Anezi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Počivaj u miru, prijeteljice draga! 🙏 R.I.P. ❤ Big Brother show donio mi je u život mnogo lijepoga, a između ostalog prijateljstvo s Dudom, koje je ostalo jako i u vanjskom svijetu. 💞 U ove dvije godine znala me tako nasmijati, razveseliti, savjetovati, ali i pomoći. Bilo je obostrano i bilo je lijepo. 😊 Zahvalna sam što me Bog blagoslovio takvim prijateljstvom, što sam imala čast da mi dušu otvori jedna tako osebujna žena! Razmišljala sam bila kako mi je lijepa ova slika i kako ću je sigurno jednom objaviti. Nisam znala da će biti ovim povodom. 😥 "...šta je život, par koraka, malo tuge i meraka, malo brate malo je!". Dudo, kraljice, uživaj u Božjim prostranstvima! 🙏 #anezi #dubravkaujevicveron #bigbrother #bigbrother2018 #zivjetiljubavjedinijepraviput #thewayofloveistheonlyrightway

A post shared by 🎶ANEZI🎶 (@anezi_4_official) on

- Počivaj u miru, prijeteljice draga! Big Brother show donio mi je u život mnogo lijepoga, a između ostalog prijateljstvo s Dudom, koje je ostalo jako i u vanjskom svijetu. U ove dvije godine znala me tako nasmijati, razveseliti, savjetovati, ali i pomoći. Bilo je obostrano i bilo je lijepo.

Dubravka Ujević Veron
1/23

Zahvalna sam što me Bog blagoslovio takvim prijateljstvom, što sam imala čast da mi dušu otvori jedna tako osebujna žena! Razmišljala sam bila kako mi je lijepa ova fotografija i kako ću je sigurno jednom objaviti. Nisam znala da će biti ovim povodom. 'Šta je život, par koraka, malo tuge i meraka, malo brate malo je - napisala je Anezi na Instagramu.  

Podsjetimo, Dubravka Ujević Veron rođena je u Vinkovcima, a živjela je u Zagrebu. Prije tri godine udala se za 12 godina mlađeg Darija Škrbića. To joj je bio drugi brak.

Ključne riječi

Komentara 6

DU
Deleted user
17:23 05.03.2020.

Jesmo li dosegli razinu da je big brother postala nekakva "društvena institucija"? Neki dan je i moja susjeda umrla. Profesorica engleskog i njemačkog jezika koja je suodgajala gneracije tijekom radnog vijeka koji je trajao više od 40 godina. Nitko o njezinom odlasku nije napravio nekakav članak.

Avatar duje912
duje912
15:16 05.03.2020.

a kad če ostali???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije