Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
velika tuga

Mirna iz ŽNV proživljava najteže dane: 'Više nisi s nama'

Mirna Posavec
Foto: Instagram
1/7
05.03.2020.
u 13:30

Podsjetimo, Mirna je tijekom studija cijelo vrijeme radila jer je novčano pomagala bolesne roditelje. Zbog svoje težine često se suočavala s neugodnim komentarima

Bivša kandidatkinja showa ''Život na vagi'' upravo proživljava najteže dane. Naime, preminula joj je majka. Tužnu vijest podijelila je na Instagramu. "Više nisi s nama, ali sjećanje na tebe će uvijek živjeti. Volim te mama...", napisala je Mirna uz te objavila fotografiju mame Ljiljane koja joj je bila velika podrška u životu, ali i u showu.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Ljiljana Posavec bila je knjižničarka na Fakultetu političkih znanosti. 
Podsjetimo, Mirna je tijekom studija cijelo vrijeme radila jer je novčano pomagala bolesne roditelje. Zbog svoje težine često se suočavala s neugodnim komentarima, a vrijeđali su je i vršnjaci još u osnovnoj školi.

To joj je poljuljalo samopouzdanje i mislila je kako nije dovoljna dobra i sada je odlučila pokazati svima da može uspjeti i želi dobiti borbu s viškom kilograma. Priznaje kako joj se jedan komentar jasno urezao u sjećanje i zbog tog komentara razočarala se u bivšu prijateljicu. – Srušila mi je svijet kad mi je rekla da ću ja uvijek biti debela. U tom trenutku sam se osjećala kao da mi je zabila nož u srce – iskreno je priznala Mirna.

Trenutak u kojem je prelomila da mora nešto drastično mijenjati u životu je bilo kada nije mogla izmjeriti tlak zbog male narukvice za nadlakticu. Nada se kako će nakon showa ispuniti neke svoje neostvarene želje i skočiti padobranom, baviti se plesom ili glumom, a želja joj je i završiti knjigu i po njoj napisati scenarij. 

Ključne riječi

Komentara 2

SO
sohnahoakasaa
15:42 06.03.2020.

Bila si nam draga a sad saznajemo da si bila dobro i brižno dijete ali i dobar čovjek. Majka ti je samo otišla na najljepše mjesto i čeka te. Nek ti život bude sretniji i lješi nek oko tebe bude samo par dobrih ljudi i sve će biti dobro.

CR
crohumans
17:32 05.03.2020.

Drži se. Žao mi je..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije