Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prije supertalenta

Maja napravila veliku promjenu na sebi, obožavatelji podijeljeni: 'Ista Indira'

Foto: Instagram
1/7
24.11.2019.
u 17:09

Fanovi su pohrlili komentirati ovu promjenu. Neki su je pohvalili, a bilo je mnogo njih kojima se ova Majina promjena nije svidjela.

Pjevačica Maja Šuput  iznenadila je obožavatelje promjenom frizure. Naime, već neko vrijeme nosi plavu kosu svezanu u rep, a sada ju je, čini se, skratila na gotovo dječačku.

Fanovi su pohrlili komentirati ovu promjenu.

 

Neki su je pohvalili, a bilo je mnogo njih kojima se ova Majina promjena nije svidjela. 
Jedna obožavateljica je čak komentirala kako je  pomislila da je na fotografiji Indira Levak.

Šuput se nedavno vratila s medenog mjeseca, a trenutačno se priprema za prvu live emisiju Supertalenta. A za polufinale se priprema i Davor Bilman koji je objavio fotku na kojoj ima periku. "Pripremam se za polufinalnu emisiju. Znam da mi boja jako dobro stoji, ali ne mogu se odlučiti za šiške. DA ili NE?" napisao je na Facebooku.

 

Foto: Facebook/RTL

Podsjetimo, čitatelji Večernjeg lista su u anketi prije nekoliko dana odlučili da bi nas baš Maja trebala predstavljati na Eurosongu.

- Moram priznati da već godinama dobivam poruke ljudi koji prate Eurosong da bih ja trebala prezentirati Hrvatsku, a radile su se i razne ankete stručnjaka tako da zadnjih par godina uživam u tom komplimentu. Ja sam oduvijek govorila da je to jedna od mojih neostvarenih želja i samim time mi je ovo veliki kompliment i drago mi je da sam svojom pozitivnom energijom i svojim pozitivnim stavom navela ljude da glasaju za mene – oduševljeno nam je rekla Maja.

Ključne riječi

Komentara 19

PO
Polikarp
22:06 24.11.2019.

Maja je nekad bila jako zgodna. Sad je sve bliže - katastrofi!

NA
natrag
19:36 24.11.2019.

Bila bi dobra reklama za bivsu Jugoplastika Split.

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
22:42 24.11.2019.

Zašto pobogu Majo kao članica žirija skačeš na prve taktove romske, narodne i svemu slične istočnjačke muzike ? Ako ih tolko obožavaš red je da ti ih skladaju mada si i sada na korak blizu ? Koju poruku šalješ mladima ? Martina drži dignitet cijelog žirija ali i Janko i Bilman su ispred Maje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije