Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osvajač Wimbledona

Maja mu je najveća podrška, a Ivan kaže: Volim sve kod nje

Foto: Stojan Lasić/PIXSELL
1/6
15.07.2019.
u 09:55

Najvatreniji Ivanovi navijači u nedjelju su sigurno bili supruga Maja i njihovi sinovi Petar i Josip

Sjajne vijesti stigle su jučer iz Wimbledona, naš Ivan Dodig u paru s Latishom Chan osvojio je naslov.

Najvatreniji Ivanovi navijači u nedjelju sigurno su bili supruga Maja i njihovi sinovi Petar i Josip. Prije šest godina Ivan i bivša manekenka Maja Ćubela svoju dugogodišnju vezu ozakonili su u crkvi sv. Petra i Pavla u Mostaru, a sa svojim uzvanicima slavili su do jutra u Etno selu u Međugorju.

Maja i Ivan nisu često govorili o svojoj vezi, ali njihovi prijatelji kažu kako mu je Maja oduvijek bila najveća podrška.

– Kad smo nas dvoje u pitanju, ljubav je glavni pokretač svega, a onda razumijevanje, razgovor i dogovor o svemu – rekao je Ivan za  Story prije tri godine.

Priznao je kako mu sve teže pada razdvojenost od obitelji i kada nije na turnirima ne odvaja se od supruge i sinova. Rekao je kako je uz obitelj opušteniji i mnogo mu znači kad ga njegovi bližnji prate i bodre s tribina.

– Opušteniji sam, sretniji i ispunjeniji kada smo zajedno. A kad je riječ o mojoj supruzi, nema se tu što posebno izdvajati. Jednostavno volim sve kod nje. Najviše cijenim to što je uvijek uz mene i što mi je bezuvjetna podrška u svemu – rekao je 34-godišnji tenisač u razgovoru za Story.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije