Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Četvrti Grand Slam

Sjajne vijesti iz Wimbledona: Dodig u paru s Latishom Chan osvojio naslov!

Ivan Dodig i Latisha Chan
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
14.07.2019.
u 17:09

U finalu je njih dvoje nadjačalo Šveđanina Lindstedta i Letonku Ostapenko sa 6:2, 6:3.

Ivan Dodig nastavio je ostvarivati svoje snove. Iz Wimbledona će u svoje malo Međugorje ponijeti svoj četvrti Grand Slam naslov, sva četiri u parovima, ovo mu je treći u mješovitim parovima s Tajvankom Latishom Chan.

U finalu je njih dvoje nadjačalo Šveđanina Lindstedta i Letonku Ostapenko sa 6:2, 6:3.

Dodig i Chan su ove godine obranili naslov na Roland Garrosu, a sad su i u Wimbledonu pokazali da su trenutačno najbolji miks na svijetu.

Ovo im je bila deseta pobjeda u nizu, uza samo jedan izgubljeni set. Ukupno su iz šest nastupa stigli do trećeg trofeja. Sam Dodig postaje pak najuspješniji Hrvat po broju Grand Slam naslova.  

Ključne riječi

Komentara 18

PI
pinkec
17:40 14.07.2019.

Bravo Majstore Ivane! Nije bilo prenosa, ali ne smeta, naslov ide u Medjugorje!

HR
hr76
18:38 14.07.2019.

Bravo Ivane!!

Avatar Django
Django
17:47 14.07.2019.

U svakoj normalnoj državi i na svakom normalnom portalu bi izvješće sa ovog meča bilo po opsegu onakvo kako ga VL posvećuje finalu dvojice stranih državljana i obratno, taj drugi meč ne zaslužuje više pažnje nego što je posvećeno Dodikovom osvajanju Wimbledona.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije