Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Je li ovo neki horor?"

Madonna odlučila stati na kraj kritičarima: Pokazala lice bez trunke šminke pa još više šokirala obožavatelje

Madonna
Foto: TikTok
1/13
01.11.2022.
u 18:49

Kraljica popa sada je odlučila stati na kraj kartičarima koji ju optužuju da neprestano koriti filtere na svojim fotografijama kako bi izbrisala godine pa je na TikToku objavila neobrađeni video i pokazala kako zapravo izgleda.

Kraljica popa Madonna (63) u posljednje vrijeme ne prestaje šokirati svoje obožavatelje na društvenim mrežama. Njezin ''zaleđen'' i nimalo prirodan izgled lica već godinama puni medijske stupce, a pratitelji ne prestaju s raspravama na društvenim mrežama.

Madonna je sada odlučila stati na kraj kartičarima koji ju optužuju da neprestano koriti filtere na svojim fotografijama kako bi izbrisala godine pa je na TikToku objavila neobrađeni video i pokazala kako zapravo izgleda. No, čini se kako nova objava nije bila baš najbolji potez jer su brojni obožavatelji komentirali kako izgleda ''neprirodno'' zbog pretjeranih odlazaka na estetske korekcije.

-O moj Bože, o moj Bože, zašto si to učinila- govori Madonna u video u kojem se u jednom  trenutku pojavljuje i sa šminkom kako bi pokazala razliku.

@madonna

 

♬ original sound - Christinamarie James

"To je Madonna?", "Zašto ljudi ne mogu prihvatiti da stare?", "Da, zašto si to učinila", "Molim te, nemoj više", "Je li ovo neki horor?", samo je dio komentara.

Foto: TikTok
Inače, ovo nije prvi put da je Madonna šokirala svoje obožavatelje. Pjevačica često objavljuje svoje provokativne fotografije. Nedavno je tako objavila bizaran video kojim je prestrašila je korisnike Instagrama, a u njemu nosi čipkastu masku na licu dok puši nargilu. Maska je otkrila samo njezine oči i usta, a na zubima ima dijamante. Odjevena u crnu Balenciaga jaknu i s dugim platinasto-plavim repom, pjevačica izgleda poprilično dobro raspoložena.

VIDEO Anđa Marić prošetala pistom nakon dugo vremena: Tek je nedavno napravila prve samostalne korake u sedam godina, a s multiplom se bori od 2012.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar horuk
horuk
22:17 01.11.2022.

A ja mislio Marylin Manson.

LI
Likmaznj
00:13 02.11.2022.

Maska za Halloween bez trunke truda

Avatar Mala_Plava.
Mala_Plava.
20:57 01.11.2022.

hahahaha...vjecna provokatorica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije