Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sretni zajedno

Ljubav ne poznaje granice: Ovo su uspješne veze i brakovi poznatih na relaciji Hrvatska – Srbija

Foto: pixsell
1/8
09.09.2019.
u 07:00

Sve je više primjera u kojima naše poznate ljepotice padaju na šarm susjeda, ali je i sve više ljepotica iz susjedstva koje su hrvatske snahe.

Da ljubav ne poznaje granice te da postoji fatalna privlačnost između Hrvatica i Srba te obrnuto, potvrđuje nam puno primjera dugogodišnjih ljubavnih veza, pa i brakova u kojima su supružnici Hrvati i Srbi.


 

Najnoviji par na estradnoj sceni su hrvatski glumac Goran Bogdan i njegova 11 godina mlađa kolegica iz Srbije Jovana Stojiljković. U vezi su navodno od proljeća, a šuška se i da planiraju vjenčanje. U sretnom su braku već četiri godine i naša pjevačica Severine te beogradski sportski menadžer Igor Kojić. Njihovo vjenčanje bilo je društveni događaj godine, a koštalo je 400 tisuća eura. Severina i 15 godina mlađi Igor svadbu su režirali kao predstavu, a nosila je naziv “Moje srpsko vjenčanje”.

Foto: IPA/Pixsell

Sreću u Beogradu pronašla je i TV voditeljica Nikolina Pišek. Tamo se odselila zbog posla, a prije šest godina upoznala je srpskog povjesničara umjetnosti Vidoja Ristovića za kojeg se udala godinu dana kasnije na luksuznom vjenčanju u Monte Carlu na kojem je bilo 70-ak gostiju kojima su bili plaćeni put i smještaj. Inače, Vidoje je prije Nikoline bio u vezi s glumicom Katarinom Radivojević, zbog koje je ostavio prvu suprugu. Zanimljivo je da su Nikolina i Katarina zajedno glumile u seriji “Najbolje godine” Nove TV. Nekoliko mjeseci nakon prekida s Katarinom Vidoje je zaprosio Nikolinu.

Par ima kćerkicu Unu Sofiju. Beogradska nevjesta postala je i Zagrepčanka Ida Prester (39), voditeljica i pjevačica grupa Lollobrigida i MAIKA. Ida je prije sedam godina nastupala s Lollobrigidom na novosadskom EXIT-u, gdje je upoznala poduzetnika Ivana Peševskog (42). Vjenčali su se godinu dana poslije i sretni su roditelji sinova Roka i Rija. Da ljubav ne poznaje granice, znaju i sportaši. Antun Novaković (22) godinu i pol dana je u vezi s Novosađankom Milicom Starović (31). Spojila ih je ljubav prema kajaku, a sanjaju plasman na Olimpijske igre u Tokiju.

Foto: Ivica Galović/Pixsell

– Počeli smo se družiti i provoditi više vremena kada je Antun počeo s nama trenirati. Malo-pomalo postajali smo svjesni da si odgovaramo, tako se dogodila ljubav – prepričala je Milica. Prije četiri godine mediji su pisali i o ljubavi još jednog sportskog para. Hrvatska odbojkašica Marija Ušić (26) i njezin srpski kolega Konstantin Čupković (32) upoznali su se u Azerbajdžanu tijekom Europskih igara 2015. Par je vrlo brzo postao nerazdvojan, a svoju ljubav potvrdili su vjenčanjem u Zagrebu u srpnju 2017. godine. Hrvatice voli i jedan od najpoznatijih srpskih glumaca Stefan Kapičić (40). Prvo je bio u dugogodišnjoj vezi s modnom dizajnericom Mirandom Viđak, a onda je upoznao glumicu Ivanu Horvat.


 

Par se vjenčao 2017. u tajnosti u Los Angelesu, a na intimnoj ceremoniji bili su samo bliski prijatelji i obitelj. Stefan i Ivana upoznali su se na snimanju serije “Zora dubrovačka” i ubrzo su se zaljubili. Stefan je zaprosio Ivanu nakon godinu i pol dana veze. Zaruke su proslavili u kinu, na premijeri filma “Zvjezdani ratovi: Sila se budi”. Glumac i pjevač Frano Lasić (64) ženio se četiri puta. S Majom Nikšić dobio je sina Janka, a nakon nje vjenčao se s Ljiljanom iz Beograda. Brak je potrajao tek 21 dan, nakon čega je sreću pronašao sa slovenskom manekenkom Živom Stupnik.

Prije nekoliko godina upoznao je 30 godina mlađu srpsku slikaricu Milenu Matić, koja je 2015. u Beogradu postala njegova četvrta supruga. Frano je za nju kazao da je konačno našao osobu koja mu odgovara u svakom pogledu. Ivan Todorić, sin bivšeg vlasnika Agrokora Ivice Todorića, prije 10 godina upoznao je srpsku manekenku Milicu Mihajlović s kojom je počeo vezu.

Par se vjenčao prije dvije godine u Londonu, a prije godinu i pol postali su roditelji sina Vida i danas žive u Švicarskoj, a ljeta obavezno provode u Hrvatskoj. Prije godinu dana u Zagrebu su se vjenčali slikar, scenograf i basist Teške industrije Ivica Propadalo (69) i njegova 28 godina mlađa supruga Dragana. Njihova je ljubavna priča započela u Beogradu gdje su se i upoznali.

Pogledajte koje poznate osobe su se razvele u 2018. godini

Komentara 29

Avatar Dokman
Dokman
08:03 09.09.2019.

Čuo sam da se priprema stadionsko masovno vjenčanje redakcija Večernjeg i Blica, sa mogućnošću višekratnog mijenjanja partnera.

EL
Elektra268
08:59 09.09.2019.

Nisu budale oni koji nas truju ovakvim člancima svakodnevno, budale smo mi koji kliknemo na to..

ZA
zaric
09:15 09.09.2019.

VL - sve mi se više gadite. Fuj!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije