Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMAJU DUG ROK TRAJANJA

Ljubav jača od razlike u godinama i u Hollywoodu

Douglas i Jones
Foto: Press Association/PIXSELL
1/5
23.01.2017.
u 08:39

Ima umjetničkih parova za koje se govorilo kako će brzo prekinuti, no su zaljubljeni kao i prvog dana

Hollywood je mjesto gdje su sve ljubavne kombinacije moguće. U filmskoj meki brakovi i veze imaju rok trajanja i većina ne opstaje dugo. Ima i parova za koje su se svi kladili kako će brzo prekinuti zbog velike razlike u godinama, a oni su i dalje skupa.

Jači nego ikada prije

Jedan od tih parova je Catherine Zeta-Jones (47) i Michael Douglas (72). Upoznali su se 1998., kad je njoj bilo 29, a njemu 54 godine. Razlika od 25 godina nije ih spriječila da se vjenčaju. Dobili su sina Dylana i kćer Carys. Prije šest godina Michael je dobio rak jezika, a Catherine je pala u depresiju. 2013. odlučili su živjeti odvojeno, ali nije dugo potrajalo. Vratili su se jedno drugome i Michael je izjavio kako su jači nego ikada prije.

Glumci Annette Bening (58) i Warren Beatty (79) također se ubrajaju među one čija razlika u godinama premašuje 20. Dugo je Warrena pratio glas hollywoodskog plejboja, no sve se promijenilo kada je 1991. upoznao 21 godinu mlađu Annette. Vjenčali su se nakon godinu dana i od tada su skupa, a imaju i četvero djece.

Harrison Ford (74) bio je oženjen dvaput prije nego što je 2002. na dodjeli nagrada Zlatni globus upoznao Calistu Flockhart (52). Bila je to ljubav na prvi pogled. Par se vjenčao 2010. i odgaja Calistina posvojenog sina Liama.

Skandalozni Woody Allen

Jedna od najskandaloznijih veza ona je redatelja Woodyja Allena (81) i Soon-Yi Previn (46). Kad su se počeli viđati početkom 1990-ih, Woody je bio u vezi s Mijom Farrow koja je posvojila Soon-Yi. Woody je živio u stanu nasuprot Mijina u New Yorku i jednoga dana Mia je našla golišave fotografije svoje kćeri u njegovu domu. Soon-Yi tada je imala 21 godinu. Slijedio je prekid prepun optužbi, a Soon-Yi preselila se 35 godina starijem Woodyju za kojeg se udala 1997. Njih dvoje su posvojili dvoje djece i još su zajedno.

Jason Statham (49) i Rosie Huntington-Whiteley (29) iza sebe nemaju skandala, ali ih nazivaju ljepoticom i zvijeri. Malo je tko vjerovao da će ostati u vezi jer je Rosien otac aristokratskog podrijetla sa kraljevskim vezama. – Čini mi se kao da prije njega i nisam bila u vezi – rekla je britanska ljepotica o vezi s glumcem koji se proslavio macho imidžom.

>>Woody Allen napastovao me na tavanu kad mi je bilo sedam godina

Komentara 2

DU
Deleted user
10:26 23.01.2017.

nema veze za godine bitno da ima pun đep skakača uvijek može zamijeniti hahaha

AU
austrougarskigeneral
10:06 23.01.2017.

nema veze za godine ako se netko voli onda se voli

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije