Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
težina slave

Lilly Allen pauzira od glazbe kako bi izliječila depresiju

lilly allen
pixsell
02.06.2010.
u 16:52

Britanska pjevačica već dvije godine redovito posjećuje psihijatra zbog svoje depresije koja je kulminirala 2008. nakon pobačaja.

Britanskoj kulerici Lilly Allen u posljednje vrijeme malo toga ide od ruke. Pjevačica, koja je u javnosti otvoreno progovorila o  mnogim svojim frustracijama, intimnim problemima i konačno pobačaju koji ju je psihički uništio, opet pati od depresije i svakodnevno posjećuje svog psihijatra. Lilly se, kažu njeni prijatelji, odlučila zauvijek riješiti crnih misli i dok potpuno ne zaliječi svoje narušeno psihičko stanje ne želi misliti na posao.

Sve je počelo 2008. kad je slavna Britanka imala pobačaj koju ju je emocionalno i psihički uništio.

- Psihijatra posjećujem redovito. Svjesna sam svojih crnih trenutaka i nije me sram pozvati nekog u pomoć. Često imam negativne misli o svijetu i ljudima oko sebe, ali kad počnem misliti loše o sebi, to znači da je situacija kritična i da moram uzeti bar mjesec  dana odmora da bih napunila baterije i došla k sebi - priznala je Lilly Allen.

Ključne riječi

Komentara 1

MK
mksdk
20:46 02.06.2010.

\"Sve je počelo 2008. kad je slavna Britanka imala pobačaj koju ju je emocionalno i psihički uništio.\" Tužno je promatrati raskorak između dojma kojeg se mnogi trude ostaviti, te stvarnosti koja se iza toga krije. U spotovima je snažna, emanciprana,, samosvjesna, a u stvarnosti uništena. Vjerujem da bi danas donjela drugačiju odluku oko pobačaja nego je to učinila 2008. g. Na žalost i ona je žrtva manipulacije koja kao \"pravo\" (na \"izbor\") predstavlja ono što je čisto zlo. Šteta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije