Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na meti lopova

Trojica mladića namjeravala su ukrasti jahtu Lepe Brene

Lepa Brena
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/3
18.07.2017.
u 12:49

Kako doznaje Kurir, mladići su imali namjeru ukrasti jahtu na samo nekoliko sati jer su se htjeli provozati, ali u naumu su ih spriječili čuvari.

Nekoliko mladića iz Opatije ovih dana odmjeravali su jahtu Lepe Brene, koja je trenutačno usidrena u Rijeci, s namjerom da je ukradu, javlja srpski Kurir.

Nisu uspjeli u naumu jer su čuvari brzo reagirali kad su im mladići postali sumnjivi. Kurir doznaje da su mladići imali namjeru samo se provozati u ovoj jahti vrijednoj 100 tisuća eura. Izvor iz Rijeke tvrdi kako je riječ o trojici mladića koji su nekoliko dana obilazili jahtu u vlasništvu pjevačice s namjerom da je ukradu na nekoliko sati i provozaju se njome.

Lepa Brena
1/14

– Jedan od te trojice mladića hvalio se u društvu kako im je malo nedostajalo da ukradu zvijer srpske pjevačice, ali su ih čuvari u posljednjem trenutku spriječili u tome – rekao je izvor. Oglasio se i suprug Lepe Brene Slobodan Boba Živojinović i rekao za Kurir:
– Svašta se događa, ali naša jahta ima odličnu posadu cijelu godinu. Tako nešto nama se ne može dogoditi. Upravo smo na brodu i uživamo.

 

 

 

Mali odmor na Cresu🥂🍷💋❤️👍🍷🙏

A post shared by Zivojinovic Fahreta (@lepabrenaa) on

 

 

 

Brioni hello💋👍

A post shared by Zivojinovic Fahreta (@lepabrenaa) on

 

 

 

Mirno more i suncan dan😀🍷

A post shared by Zivojinovic Fahreta (@lepabrenaa) on

 

Komentara 21

PU
Pukovnik
13:01 18.07.2017.

Iz VL rubrike: "Vijesti iz Jugoslavije".

KA
kacavenda
13:18 18.07.2017.

Nebitno posve

MA
malopivo
14:22 18.07.2017.

Njoj uvijek nesto kradu,uglavnom je uzela medijski prostor i danas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije