Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Puno novosti

I Indira Levak pokazala zavidnu liniju u kupaćem kostimu

Foto: Instagram
1/5
17.07.2017.
u 11:29

Bivša pjevačica Colonije zahvalila se obožavateljima na podršci objavom na Instagramu, a ovih dana potpisala je ugovor s RTL Musicom i izlazi joj prvi samostalni singl "Dva luđaka".

Ljeto je za Indiru Levak počelo velikim promjenama. U lipnju se oprostila od Colonije, započela je solo karijeru, a krajem prošlog tjedna potpisala je ugovor s RTL Musicom i najavila svoj prvi samostalni singl "Dva luđaka".

 

 

 

"Juhuuuu!!! Sretna sam k'o malo dijete!! Hvala vam najdraži moji na toplim riječima podrške, vi ste moja snaga!" napisala je energična pjevačica na Instagramu i uz ovu objavu stavila je i fotografiju na kojoj je u kupaćem kostimu. Fit liniju Indira, osim energičnim nastupima na koncertima, duguje i redovitom vježbanju u teretani. 

Na svojim društvenim mrežama Indira je pustila i dio svog prvog samostalnog singla koji je, sudeći po reakcijama publike, na dobrom putu da postane hit. 

 

 

 

 

1/10

Komentara 17

DR
De Rossi
13:13 17.07.2017.

Zašto ova muškobanjasta polovnjača konjskog lica ima potrebu pokazivat svoje prosječno tijelo?

GA
Gastarbeiter2
11:55 17.07.2017.

Dan mi je spašen nakon ove vijesti!

VL
vlada1
17:18 17.07.2017.

Krenulo je, najprije Lana, pa Maja, pa Bacicka, sad Indira, do jeseni budu i Jasna Zlokic i Tereza pokazale zategnuta tjela u badicima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije