Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bivši supružnici

Leonarda Lončar o odnosu sa Zvonimirom Bobanom: 'I dalje ga zovem muž i on mene ženom'

Zvonimir i Leonarda Boban
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
1/25
06.10.2023.
u 21:00

Bivša manekenka i dizajnerica Leonarda Lončar (53) I bivši nogometaš Zvonimir Boban razveli su se 2021. godine nakon 28 godina braka, a Leonarda je sada otkrila detalje njihovog odnosa danas te neke detalje svog odnosa s djecom.

Bivša manekenka i dizajnerica Leonarda Lončar (53) s bivšim nogometašem Zvonimirom Bobanom razvela se 2021. godine nakon 28 godina braka. Par je odlučio odvojeno nastaviti živote, a a Leonarda je već u nekoliko prilika govorila o razlozima njihovog razvoda i odnosu nakon ovog događaja.

-  Sada sa Zvonimirom imam jedan lijepi odnos, indirektni. Puklo je ne zbog treće osobe, nego zbog treće stvari tako da smo se nakon 32 godine razdvojili, no ne žalim ni za čim - otkrila je Leonarda ranije u InMagazinu.

VEZANI ČLANCI

Sada je ponovno, za InMagazin progovorila o odnosu s bivšim suprugom te o djeci i tome kakva je prema njima.

 - Ja sam ti tipična ona kvočka koja raširim krila i samo da su mi svi ispod da mi ih nitko ne dira ni slučajno. Jako sam blaga i puno puno pričam. Mislim da bi radije oni htjeli koji puta da zveknem samo da prestanem pričati. Ja bih sve objasnila, pojasnila i onda tražim od njih rezultat da li su shvatili sve to. Ja sam više mama koja priča i koja je uvijek tu i pokazujem kroz sebe taj svoj odgoj i kakvi oni trebaju biti danas sutra i sa svojom djecom i kakvi trebaju biti s prijateljima, i jedni prema drugima kao braća, ipak ih je petero. Tako da moraju poštivati jedni druge - ispričala je te dodala:

- Povjere mi se, naravno. Ne tražim... Imaju svoju intimu i apsolutno poštujem, ali pitam ih kako je bilo vani, s kim su bili, što su radili i tako. Onako sam na pol - mama frendica! - rekla je. Zatim se osvrnula i na odnos s bivšim suprugom.

- S mojim mužem? U divnim odnosima! Divnim, divnim, divnim! Što se tiče i sa djecom...to smo sve skupa uklopili u jednu jako lijepu obiteljsku situaciju. Mislim da je to primarna stvar! - rekla je Lončar koja je iznenadila činjenicom da bivšeg supruga Zvonimira i dalje zove muž. 

- Da, i on mene ženom! To je divno, 33 godine smo skupa! - dodala je.

Zvonimir i Leonarda Boban
1/25

Inače, par je zajedno posvojio četvero djece. Prvo dijete, Mariju, par je posvojio krajem devedesetih, a 2003. godine obitelji je stigao Gabrijel. Kasnije su posvojili blizance, Martu i Rafaela, a 2009. godine bivši supružnici su postali biološki roditelji djevojčice Ruže. Leonardi su upravo djeca najbitnija u životu, a jednom prilikom otkrila je i neke detalje o njihovoj obitelji.

- Zvonimir je uvijek dio oko djece prepuštao meni, malo je površniji od mene. Ja sam u toj priči 'kvočka'. Kao i većina očeva čeka krajnji korak i onda pošizi, a ja stalno 'kvocam'- dodala je Leonarda koja se nakon razvoda vratila modi i dizajniranju.

VIDEO KUKU$ za Večernji: 'Sustavno se napravilo uništavanje hrvatske glazbe'

 

Komentara 11

Avatar Aurel
Aurel
22:20 06.10.2023.

"Par je odlučio odvojeno nastaviti živote" - zaista nevjerojatno - nakon razvoda žive - ODVOJENO!!! jedinstven slučaj.

KO
Kornelije12
09:12 07.10.2023.

Kad on voli dečke

Avatar Aurel
Aurel
22:40 06.10.2023.

nakon 35 godina braka ona čovjeka koji se zove zvonimir zove - zvonimir??? zaista su se zbližili....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije