Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RATNIČKI PLES

Kultni The Prodigy predvodi festival Warrior's Dance na Exitu

prodigy
BigPictures/PIXSELL
29.04.2013.
u 12:59

Festival unutar festivala Warrior's Dance bit će održan 12. srpnja u Novom Sadu

Ove će godine na glazbenom festivalu EXIT prvi put biti održan festival unutar festivala. Warrior\'s Dance, koji je u prošlih nekoliko godina okupio više stotina tisuća ljudi na tri različita kontinenta, bit će održan ove godine 12. srpnja u Novom Sadu, na Petrovaradinskoj tvrđavi, izvijestili su organizatori.

Warrior\'s Dance predvodit će kultni sastav The Prodigy, koji je ujedno i osnivač ovog festivala, a uz njih će nastupiti i već najavljeni DJ Fresh sa svojim live bendom, Feed Me (DJ set), The Protoypes, Brookes Brothers, South Central i Eyesburn.

\"Beogradski Warrior\'s Dance Festival je bio nevjerojatno iskustvo. Dobili smo na tisuće pisama fanova koji su inzistirali da se Warrior\'s Dance i ove godine dogodi i nije bilo boljeg izbora nego da ovogodišnje izdanje održimo u sklopu EXIT-a, jednog od najpoznatijih svjetskih glazbenih festivala\", navodi se u priopćenju grupe The Prodigy.

>> Koncertni film Prodigy - World\'s on Fire igrat će samo jednu noć

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije