Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obiteljski problemi

Kraljica i princ Charles reagirali su na jučerašnji uzrujani istup princa Williama

Foto: Profimedia
1/10
12.03.2021.
u 08:42

William je jučer bio prvi stariji Windsor koji je direktno odgovorio na tvrdnje Harryja i Meghan u intervjuu s Oprah Winfrey. Tada je potvrdio i da između njega i brata postoji razdor.

Kraljica i princ Charles podržali su princa Williama koji je kazao kako članovi kraljevske obitelji nisu rasisti. William je jučer bio prvi stariji Windsor koji je direktno odgovorio na tvrdnje Harryja i Meghan u intervjuu s Oprah Winfrey. Tada je potvrdio i da između njega i brata postoji razdor. 

Insajderi su pohvalili Willaimov odgovor na cijelu situaciju s obzirom na to kako je odjeknulo u svijetu i koliko je to zapravo privatno teško. Isti insajderi tvrde da je William još uviek spreman stajati s mlađim bratom 'rame uz rame' pri otkrivanju kipa njihove pokojne majke.

Podsjetimo,  i dalje se ne stišava bura u javnosti oko intervjua vojvode i vojvotkinje od Sussexa, princa Harryja (36) i Meghan Markle (39). Meghan i Harry optužili su neimenovanog člana kraljevske obitelji za rasizam, sugerirajući da je pitao "koliko će njihova beba biti tamna". Harry je rekao da ih je iz Britanije dijelom otjerao rasizam i optužio mašineriju kraljevske palače da nije podržala suicidnu Meghan.

Harry je otkrio zapanjujući razdor s ocem, rekavši kako ga je obitelj prestala financirati, sugerirajući da je kraljica loše savjetovana te da je otkazala sastanak zakazan u Sandringhamu. Također, Harry je progovorio i o odnosu s bratom i otkrio da ni s njim ne govori. Nakon što je Palača poslala službeno priopćenje nakon intervjua, sada je javno progovorio prvi član kraljevske obitelji, princ William (38). William je jučer posjetio školu u istočnom Londonu kako bi promovirao program mentalnog zdravlja za djecu, a kada ga je novinar upitao o spornom intervjuu, uzrujano je inzistirao: "Mi nikako nismo rasistička obitelj."

Također je potvrdio da će razgovarati s bratom, pišu britanski mediji. William i supruga Kate Middleton navodno su oboje povrijeđeni zbog intervjua jer je i Meghan optužila svoju šogoricu Kate da ju je rasplakala uoči vjenčanja. Podsjetimo, kraljevska palača prva je progovorila u priopćenju, kada su napisali:  "Cijela obitelj tužna je nakon saznanja koliko je proteklih nekoliko godina bilo izazovno za Harryja i Meghan. Pitanja kojih su se dotaknuli, posebice onih koji se tiču rase, zabrinjavajući su. Premda neka sjećanja mogu varirati, smatraju se vrlo ozbiljnima i adresirat će ih obitelj privatno. Harry, Meghan i Archie uvijek će biti voljeni članovi obitelji", priopćili su.

Komentara 2

5S
505.scrtom
09:45 12.03.2021.

prvi

DH
dalibor.hren
11:08 12.03.2021.

Neradnici prepuni love i još k tome priglupi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije