Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ozbiljno

Kraljevska obitelj u strahu: ISIL prijeti princu Georgeu

Foto: Reuters/Pixsell
1/3
30.10.2017.
u 14:26

Britanske tajne službe ove prijetnje shvaćaju ozbiljno, a navodno bi mjesto napada bila škola koju princ pohađa.

Britanski mediji javljaju kako su britanske tajne službe dobile informaciju da ISIL priprema napad na četverogodišnjeg princa Georgea. 

Sin princa Williama i Kate Middleton prije mjesec dana krenuo je u školu i postoje sumnje kako bi upravo škola koju pohađa mogla biti mjesto napada. Navodno su ISIL-ovci uputili poruku u kojoj kažu kako nijedan član kraljevske obitelji neće biti siguran, a zbog prijetnji ovih je dana škola pod  jačim osiguranjem nego inače, a roditelji ostalih učenika u velikom su strahu.

Star on Sunday piše kako je poruka u kojoj je izrečena prijetnja kraljevskoj obitelji sadržavala i fotografiju na kojoj je škola princa Georgea,a snimljen je i dječak kako ulazi u školu. Na fotografiji su upisani stihovi pjesme na arapskom.

1/8

Komentara 4

Avatar taqa
taqa
15:49 30.10.2017.

Olje im je da napadnu Kate.

Avatar taqa
taqa
15:52 30.10.2017.

Ima 4 godine i već je princ. Koliko dnevno djece umire od gladi. O, moj Bože!

Avatar cera
cera
17:27 30.10.2017.

Što mu treba škola kad je princ!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije