Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čestitke

Službena potvrda: Kate Middleton i princ William očekuju treće dijete

kate middleton
Foto: Press Association/PIXSELL
1/3
04.09.2017.
u 11:26

Britanska kraljevska obitelj putem društvenih mreža potvrdila je informaciju da vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea očekuju treće dijete.

Danas je princ George krenuo u školu, ali ta vijest pala je u sasvim drugi plan jer je kraljevska obitelj prije nekoliko minuta službeno objavila da će princ William i njegova supruga Kate Middleton dobiti treće dijete.

– Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea presretni su što s vama mogu podijeliti vijest da očekuju treće dijete. Kraljica i članovi obje obitelji presretni su zbog ove vijesti – stoji u priopćenju. 

 

 

Dodaju kako Kate i u trećoj trudnoći pati od jakih mučnina i zbog svog zdravlja smanjit će intenzitet svojih obveza. Kate i William roditelji su petogodišnjeg Georgea i trogodišnje Charlotte. 

kate middleton
1/17

Komentara 3

DU
Deleted user
12:32 04.09.2017.

jel to brexit baby? kraljica nije razmislila da će ubuduće sve morati sama financirati. a možda i neće. stanovništvo će i dalje plaćati danak. monarhija je to... mala ali slatka

Avatar anticenzura
anticenzura
11:42 04.09.2017.

Bice Kraljica sva cvjeta kako je nasla dobru nuoru koja ce joj podariti unucice kojima ce moci podijeliti svoje dijamante.

Avatar ShuPac
ShuPac
12:52 04.09.2017.

Zamišljam kako William ulazi u neki lokalni balkanski birc... i onda se pohvali kako je Kata opet trudna i naravno odmah se tu pojavi lokalni pametnjaković s onom čuvenom: ''Jeli bogati Viljame, jel prcaš ti štogod?''

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije