Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uživa na jadranu

Kolinda Grabar-Kitarović provela dan na Lopudu, fotografirala se s osobljem jednog restorana

Foto: Instagram
1/23
15.08.2022.
u 12:27

Grabar-Kitarović je za ovu prigodu obukla lagane hlače do koljena i majicu. Kosu je uredno svezala, a s osobljem restorana pozirala je nasmijana.

Nakon što se javila s Kornata, bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović provela je dan na Lopudu, gdje je ručala u jednom restoranu.

Fotografirala se s osobljem, a fotografija je objavljena na Instagram profilu restorana

- Bila nam je velika čast ugostiti bivšu predsjednicu Republike Hrvatske, Kolindu Grabar-Kitarović, hvala Vam i radujemo se ponovnom susretu - poručili su iz restorana uz fotografiju na kojoj se vidi da je Grabar-Kitarović za ovu prigodu obukla lagane hlače do koljena i majicu. Kosu je uredno svezala, a s osobljem restorana pozirala je nasmijana. 

Inače, bivša predsjednica nedavno se javila s Kornata te pokazala kako uživa na brodu. Kornate je obilazila u cargo hlačama vojničkog uzorka, a more ju je toliko zadivilo da je na neke fotografije dodala i tekst. "Milje i milje plavog i tirkiznog", ispisala je na fotografijama.

- Ništa kao Hrvatska- poručila je, a ubrzo su joj se javili obožavatelji iz cijelog svijeta. "Moja najdraža predsjednica, iz Kenije", poručio joj je fan iz Afrike. "Obožavam ovu zemlju", pisao je jedan Libanonac. 

Podsjetimo, Kolinda je mnogo simpatija dobila nakon Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji 2018. godine, kada je srčano navijala u finalu. Tada je postala hit u Indiji, a do Nigerije se pročuo fake news da je "sama vozila autobus s Vatrenima".

VIDEO Vlasti upozorile Meghan Markle i princa Harryja da se zaključaju: Puma vreba njihovim susjedstvom

 

Komentara 11

Avatar dalmos Zadar
dalmos Zadar
14:23 15.08.2022.

Ona nije obrazovana u Kragujevcu zato nevalja.

Avatar Becarina
Becarina
00:40 17.08.2022.

Kolinda je najbolji brend, gdje god se pojavi.

Avatar Narod
Narod
17:27 17.08.2022.

Lijek za oko a tal0g nek se pjeni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije