Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije išla na utakmicu

Kolinda Grabar - Kitarović poslala poruku vatrenima: Jedno srce. Jedan san. Idemo do kraja!

KATAR 2022 - Kolinda Grabar Kitarović na utakmici između Hrvatske i Belgije
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
09.12.2022.
u 17:00

U komentarima su joj se javili njezini pratitelji iz cijelog svijeta i rekli kako navijaju za Hrvatsku.

Kolinda Grabar - Kitarović nije mogla bodriti vatrene na utakmici koju danas igraju s Brazilom, ali putem društvenih mreža pružila im je podršku. - Jedno srce. Jedan san. Idemo do kraja - napisala je na Facebooku bivša predsjednica. U komentarima su joj se javili njezini pratitelji iz cijelog svijeta i rekli kako navijaju za Hrvatsku.

- Najbolja je naša Kolinda !naša Princeza! Jedna i jedina Kolinda. Vi ste draga Kolinda srce vatreno, obožavam vas. - poručili su joj obožavatelji. Kolinda Grabar - Kitarović najavila je kako u Katar stiže na polufinale i finale Svjetskog prvenstva u nogometu i rekla je kako će kofer tom prilikom napuniti rekvizitima s prepoznatljivim crveno - bijelim uzorkom. U Dohi je zajedno s ostalim navijačima žustro bodrila našu reprezentaciju tijekom utakmice koju su igrali s Belgijom.

 

 

Na toj utakmici se pojavila u hrvatskom dresu, a prije toga je cijeli dan provela s našim navijačima i bodrila vatrene. I na utakmicama prije toga imala je također zanimljiv modni odabir. Na utakmici Hrvatska - Kanada naše vatrene je bodrila u narodnoj nošnji iz Posavine na kojoj prevladavaju bijela i crvena boja, baš kao i na našoj šahovnici. 

Komentara 9

KR
kronika20
18:28 09.12.2022.

Gdje se skriva sramota od slučajnog.

Avatar Bruno
Bruno
19:18 09.12.2022.

S njom nemozemo izgubiti, susedi jalni..

Avatar Pero
Pero
18:27 09.12.2022.

Uvijek melem za oko!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije