Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uvijek uz njih

Supruge naših reprezentativaca podrška su s tribina, među navijačima su i neka poznata lica

Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/7
09.12.2022.
u 16:53

Na tribina su fotoreporteri Pixsella danas snimili i bivšu manekenku, suprugu Domagoja Vide, Ivanu i Helenu Matić, suprugu junaka utakmice protiv Japana Dominika Livakovića.

Naše vatrene u četvrtfinalnoj utakmici protiv Brazila na stadionu Education City došle su bodriti njihove obitelji i bolje polovice. Supruga našeg kapetana Luke Modrića, Vanja Modrić supruga prati odjevena u njegov dres, a u Katar je stigla i supruga Dejana Lovrena, Anita koju rijetko imamo prilike vidjeti u javnosti.

09.12.2022., stadion Education City, Al Rayyan, Katar - FIFA Svjetsko prvenstvo, cetvrtfinale, Hrvatska - Brazil. Vanja Modric Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Na tribina su fotoreporteri Pixsella danas snimili i bivšu manekenku, suprugu Domagoja Vide, Ivanu Vidu i Helenu Matić, suprugu junaka utakmice protiv Japana Dominika Livakovića. Među našim navijačima nalazi se i domaća dizajnerica Aleksandra Dojčinović u društvu Tomislava Madžara. 

Također, veliki susret naše reprezentacije nisu propustili ni dobro nam poznata sportska lica, bivši nogometni reprezentativci Niko Kranjčar i Josip Šimunić.

Poduzetnicu i suprugu našeg reprezentativca Matea Kovačića , Izabel Kovačić već smo vidjeli kako s tribina bodri svoga dragog te da joj društvo prati njihov sinčić Ivan, a sada je otkrila i kako će Mateu s tribina biti podrška i na današnjoj utakmici. Naime, Izabel je podijelila kratak video u kojem je pokazala kako Ivan i ona provode vrijeme između utakmica. Izabel i sin su vrijeme kratili na praznoj plaži u Kataru.

VIDEO VIDEO VIDEO Ivana Knoll u Dohi je proslavila novi uspjeh: 'Hejteri kako će te sad spavati?'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije