Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u zanimljivom društvu

Kolinda Grabar - Kitarović posjetila Ukrajinu, pa jednom fotografijom pobrala brojne simpatije

Foto: Facebook
1/18
03.04.2023.
u 15:33

U galeriji fotografija koje je Kolina Grabar - Kitarović podijelila najviše pažnje je privukla jedna na kojoj pozira s mačkom u naručju.

Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović (54) posljednjih dana boravi u Ukrajini. Tamo se našla s ukrajinskim političarom Andrijem Sadovijem, s kojim je razgovarala o ratu i njegovim posljedicama, a njihovo druženje zabilježila je i na društvenim mrežama.

- Hvala vam na lijepoj dobrodošlici - napisala je na svojim profilima na društveim mrežama te podijelila galeriju fotografija među kojima je najviše pažnje privukla jedna na kojoj pozira s mačkom u naručju.

- Bravo moja predsjednice. Puno nam nedostajete, živa i zdrava nam bila i još jednom da juriš na Pantovčak. Prekrasna si. Vrlo, vrlo lijepa, unikatna i atraktivna - pisali su joj obožavatelji. 

Inače, bivša predsjednica je već ranije na svojim društvenim mrežama govorila o Ukrajini. Tada je podijelila stihove pjesme "Ukrajina, mama" od autorice Nichke te tako obilježila godinu dana od invazije na Ukrajinu

Čemu kisik kad se disati ne može?

Zašto su bila tri brata, a ostala dva?

I kako bližnjima zaboraviti lica?

I kako iz kontakata izbrisati „Mama“?

[…]

Mama, mama, nikad neću zaboraviti tvoga sina.

Mama, mama, sve sinove i kćeri, njihov čelik.

Mama, mama, svi smo zajedno i nikad neće umrijet’ Ukrajina.

Vjerovat ćemo, mama!

Borit ćemo se, mama!

Živjet ćemo, mama!

Ukrajina, mama!

Kolinda se javila i 24. kolovoza kada Ukrajinci obilježavaju Dan neovisnosti.

- S Ukrajinom u srcu! - napisala je tada Kolinda Grabar - Kitarović i uz objavu je priložila i dvije fotografije. Pozirala je s buketom suncokreta u plavo-žutoj odjevnoj kombinaciji, bojama Ukrajine, ispred zagrebačke Katedrale. 

VIDEO Dečki iz Leta 3 oduševili nastupom u Poljskoj: 'Vi ste ludi! Mi ćemo vas zaštititi snagom ljubavi!'

 

Komentara 8

DU
Duupin
17:05 03.04.2023.

Posvoduša

ST
stomiovotreba
17:11 03.04.2023.

"Obozavatelji"? Ma nemojte me zezati!

DU
Deleted user
19:48 03.04.2023.

Postala je uzor svima u novom političko/zabavno/sportskom žanru zvanom Burda-političarka. Zaboravila na temeljno poslanje političara, tj. da služi boljitku svog naroda - sve oko nje se svelo na poziranje, pobiranje komplimenata na račun izgleda, gdje su kamere, velika sportska zbivanja posebice - e tu se ona naslika. Vrlo neobičan epilog jedne političke karijere, usudio bih se napisati - novitet i na svjetskoj sceni, da umjesto nekog pokušaja come back-a, upala u ovisnost o poziranju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije