Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Balaton Sound Festival

Koje su velike glazbene zvijezde “okupirale” Jana stage

Balaton Sound Festival
Foto: PR članak
1/8
15.07.2016.
u 14:29

Balaton Sound Festival ove je godine slavio 10. godina svoga postojanja, a u sklopu jednog od najboljih europskih festivala elektroničke glazbe, bila je i Jana pozornica

Chris Brown, Armin Van Buuren, Martin Garrix, Steve Aoki, The Game, Svan Vath, Macklemore & Ryan Lewis i mnogi drugi, samo su dio zvjezdane glazbene postave koja je između 6. i 10. srpnja 2016. nastupila na Balaton Sound Festivalu. Poznato je da najbolji idu s najboljima, pa je i ove godine u sklopu Balaton Sound Festivala bio postavljen Jana stage, najljepša i najveća pozornica na samom jezeru.

ZAŠTO JE BALATON SOUND OMILJEN?

Balaton Sound festival već je bio proglašen najboljim festivalom srednje veličine u izboru europske udruge festivala, a s obzirom na glazbena imena ove godine, nema sumnje da je opravdao status koji ga prati u svijetu i još jednom se približio samom vrhu festivala s elektronskom glazbom. Jana je dala još jednu dimenziju više ovoj lijepoj glazbenoj priči, kako svojim stageom, prekrasnim srcem tako i činjenicom da su atraktivne Jana hostese tijekom cijelog programa kroz svoje aktivacije i u suradnji s DJ-ima dodatno podizale atmosferu festivala na kojem je bilo više od 150.000 ljudi. Rijeke ljudi, mladih, ali i onih malo starijih iz godine u godinu dolazi na prekrasno jezero Balaton kako bi uživali u vrhunskim izvođačima i odličnim partyjima. Jana stage mjesto je na kojem se dočekuje zora i centralno mjesto after-partyja.

JANA SAMO LJUBAV

Uz Jana pozornicu koja je bila neizostavni dio dobrog provoda, u sklopu Balaton Sound Festivala bilo je instalirano i veliko Jana srce. Naime svi posjetitelji imali su mogućnost odabrati ljubavne poruke Louise Hay i sami ih napisati na Jana srce. Nakon ispisivanja poruka s unutarnje i vanjske strane srca iscrtalo se i napravio veliki Jana logo. Prekrasna slika dala je poseban šarm cijelom festivalu i još jednom naglasila važnost ljubavi, osjećaja koji pokreći svijet.

Jana svoju ljubav prema festivalima nastavlja i najavljuje jedan od najvećih festivala Europe - Sziget festival, koji se održava od 10. do 17. kolovoza u Budimpešti!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije