Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi spot

Klapa Iskon objavila spot za nagrađenu pjemu 'Duga'

Klapa Iskon - Duga
Foto: Youtube
1/3
12.10.2014.
u 14:30

Zvuk pjesme se stilski nastavlja na dosadašnji rad Iskona s kojim se bitno razlikuje od ostalih sudionika tzv. Novog klapskog vala." rekao je Ante iz klape.

Nakon što su ove godine na Dalmatinskoj šansoni osvojili nagradu za najbolju interpretaciju otpjevavši Dugu, klapa Iskon napravila je spot za istoimenu pjesmu. 

"Pjesma Duga autora Matka Šimca i aranžera Eduarda Botrića je najnoviji singl klape Iskon koju je predstavila na ovogodišnjim Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku. Zvuk pjesme se stilski nastavlja na dosadašnji rad Iskona s kojim se bitno razlikuje od ostalih sudionika tzv. Novog klapskog vala." rekao je Ante iz klape.

Redatelj spota je Milan Latković, organizator prvog Split spot festivala koji se održao ove godine. Sa klapom je započeo suradnju na njihovom prošlom spotu za pjesmu "Okreni se", dok je za ovaj spot rekao - "Duga mi se učinila idealnom za sanjarenja i maštanje i tako sam došao na ideju za ovaj spot. Simpatije između apsolventice glume Petre Kovačić i članova klape rodile su se pri snimanju prethodnog spota pa je nastavak suradnje bio logičan. Petra glumi slikaricu koja u svom ateljeu traži inspiraciju za novu sliku kada začuje pjevanje u dvorištu. Inspirirana pjesmom slika pajzaže u koje odlučuje uklopiti i naše pjevače koji u njenoj mašti oživljavaju na slici", rekao je Latković. 

>> Klapa Iskon na Kerumovoj jahti snimila spot

Komentara 2

Avatar abraham73
abraham73
19:26 12.10.2014.

Prava grupa Iskon je iz Srbije, pogledajte , pjesme o Bogu i moralu.

ZE
Zepcanac
04:13 13.10.2014.

Prava pijkesma nemam rijeci.!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije