Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podrška obitelji

Kim dirljivom fotografijom podijelila sreću zbog Lamarova oporavka

Kim Kardashian
Foto: Instagram
1/5
19.10.2015.
u 08:20

Lammy sretna sam što smo te Kendall i ja uspjele nasmijati danas. Bog je dobar – napisala je starleta uz fotografiju sa svog vjenčanja na kojoj pleše sa suprugom svoje sestre Khloe

Posljednjih nekoliko dana zbog obiteljske tragedije cijela obitelj Kardashian nije bila aktivna na društvenim mrežama. Ipak, to se promijenilo čim su saznali da zdravstveno stanje košarkaša Lamara Odoma, još uvijek zakonitog supruga Khloe Kardashian, ide nabolje. Sreću zbog njegova oporavka na svom Instagramu Kim je podijelila s obožavateljima. 

– Vjerujem u tebe. Vjerujem u moć molitve i pozitivne energije. Hvala svima koji ste se molili za njega. Lammy sretna sam što smo te Kendall i ja uspjele nasmijati danas. Bog je dobar – napisala je starleta uz fotografiju sa svog vjenčanja na kojoj pleše s Odomom. 

Svoju sreću zbog Odoma nije skrivala ni Kris Jenner.

– Ajde, Lamar!!! Ti si prvak. Znam da možeš to prebroditi – napisala je Kris na Instagramu uz fotografiju na kojoj pozira s bivšom NBA zvijezdom i svojom djecom Khloe, Kourtney i Robom.

Podsjetimo, Lamar je prošli utorak nakon burne noći koju je proveo uz Viagru i kokain pronađen u bordelu bez svijesti. Odmah je prevezen u bolnicu u kojoj uz njega neprestano bdije Khloe, ali i ostali članovi obitelji Kardashian – Jenner. Iako liječničke prognoze nisu bile optimistične, Odom se u petak ujutro probudio iz kome, a njegovo zdravstveno stanje od tada ide nabolje. 

 

>>Lamar Odom došao svijesti, govorio je i dao palac gore

>>Stanje Lamara Odoma sve je kritičnije, liječnici sve manje vjeruju u njegov oporavak

Komentara 1

DA
dangebandi
09:39 19.10.2015.

Slava narkomanu! I onima koji prate izjave trolova po raznim instabookima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije