Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKIDAJ KILOGRAME

Kevin Federline i Bobby Brown mršave pred TV kamerama

federline
Pixsell
23.09.2009.
u 12:52

Debeljuškastom dvojcu pridružit će se i bivša Federlineova djevojka Shar Jackson koju je bivši plesač ostavio zbog Britney dok je Shar čekala njegovo dijete.

Njihovo gomilanje kilograma uzelo je previše maha pa su Kevin Federline, bivši suprug pop-zvijezde Britney Spears, i Bobby Brown, bivši suprug Whitney Houston, odlučili smršavjeti, i to ne bilo kako nego pred milijunskim gledateljstvom u novoj sezoni američkog reality showa "Celebrity Fit Club".

Debeljuškastom dvojcu pridružit će se i bivša Federlineova djevojka Shar Jackson koju je bivši plesač ostavio zbog Britney dok je Shar čekala njegovo dijete.

Nekoć u odličnoj formi i vitke, mišićave figure, Kevin je debljinu pokušavao sakriti širokom odjećom, no sada je odlučan opet vratiti seksepil na koji je svojedobno pala i princeza popa.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije