Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rat sestara

Kendall je bijesna na Kim, ovo ju je jako razljutilo

Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
01.03.2018.
u 20:03

Kendall smatra kako se Kim ne treba pojavljivati na naslovnicama modnih časopisa jer je to rezervirano za nju.

U svom realityju obitelj Kardashian - Jenner uvijek se trudi naglašavati povezanost svih članova obitelji, ali kad se kamere ugase ti odnosi nisu baš idilično, štoviše postoji natjecateljski odnos između sestara.

Sestre se natječu koja će ostvariti veću zaradu svojim modnim i kozmetičkim linijama, a vodi se i utrka za naslovnice prestižnih modnih magazina. Upravo zbog jedne naslovnice i to časopisa Vogue posvađale su se Kim Kardashian i Kendall Jenner. Naime, Kendal je uspješna mi jedna od najbolje plaćenih manekenki i jako ju je pogodilo što je njena starija sestra osvanula na naslovnici Voguea jer su takvi poslovi i naslovnice rezervirane za nju, piše Radar Online.

Kendal smatra da se Kim ne treba tako eksponirati i ne shvaća njenu potrebu da bude prihvaćena u modni svijet u kojem Kendall slovi za najljepšu sestru. Dok Kendall misli da joj Kim nepravedno otima kruh, brojke govore ipak drukčije. Naime Kim ima puno više pratitelja na Instagramu i baš zbog toga Kim za neke objave na Instagramu dobije i pola milijuna dolara. 

1/12

Komentara 1

ME
Menjik
20:48 01.03.2018.

"Stipe je ljut na Peru, necete vjerovati sto je pricao po lokalnim birtijama" naslov vrijedan jednog trash... mislim uglednog portala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije