Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iskrena đina

Kći Harisa Džinovića odgovorila pratiteljici: 'Nisam ja mršava, samo se puno fotošopiram'

Foto: instagram
1/12
15.10.2023.
u 21:00

Sada je odgovarala na pitanja pratitelja pa se osvrnula i na svoj izgled na fotografijama

Kći legendarnog pjevača Harisa Džinovića (72) i dizajnerice Meline Džinović (42)Đina Džinović (19) postala je prava zvijezda na društvenim mrežama gdje ju prati više od 150 tisuća ljudi. Đina redovito pratitelje razveselili svojim atraktivnim fotografijama na kojima pozira u skupocjenim odjevnim komadima. 

Sada je odgovarala na pitanja pratitelja pa se osvrnula i na svoj izgled na fotografijama. Naime, jedna pratiteljica upitala ju je kako je tako mršava jer ona sama pokušava smršaviti, ali joj ne uspijeva. 

1/10

"Nisam ja 'mršava', samo baš dobro fotošopiram, ali nisam ni debela, iskreno. Šalim se. Top sam, ali ne šalim se, mnogo se fotošopiram. Nemam pojma, ja kad hoću smršaviti uzmem one ishrane što ti dostave za taj dan što jedeš", odgovorila joj je Đina.

Prošle godine pitali su i njezine roditelje što misle o tome što im kći objavljuje na društvenim mrežama. 

- Ne nosim se uopće kao majka s tim, opet naglašavam, jednostavno ovo novo doba i kako je sve to ispraćeno se meni ne sviđa i nisam zadovoljna. Vidjet ćemo kako će sve to ići. Jako se teško borimo s tim i slažemo, baš se navikavamo, sad smo i mi u tom teškom periodu - ispričala je Melina  tome kako se nosi s tim što joj kći objavljuje na društvenim mrežama, prenosi Avaz.ba.

VEZANI ČLANCI

 

Đina se na početku susretala s gomilu predrasuda zbog svojih golišavih objava, a to je komentirao i njezin otac.

- Ona je lijepa djevojka, ne treba se fotografirati kao starlete, niti to radi. Bitno je da je sve što radi, radi u granicama pristojnosti i ja to podržavam. Nikada nije imala provokativne fotografije, brine se o sebi, obitelji i kakav dojam ostavlja na druge - rekao je glazbenik svojedobno za Avaz.

VIDEO Anđa Marić otkrila da su je vodili na duhovnu obnovu kada joj je dijagnosticirana multipla skleroza: 'Mislili su da me napao đavo'

Komentara 3

Avatar Tombstone
Tombstone
02:25 16.10.2023.

Slavnog pjevaca? Gdje to je slavan?

MA
Maslac
08:01 27.11.2023.

Naravno da jedna zena sa 42g koja drzi do sebe sjajno izgleda....prema tome zene i muskarci budite mrsavi, farbe za kosu ima, H6M i Zara nisu skupi i bit ce te svi atraktivni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije