Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova boja

Karla je nakon izlaska iz BB kuće drastično promijenila imidž

Foto: RTL
1/4
18.04.2018.
u 10:50

Karla Jakelić ima novu, ružičastu boju kose i na ovaj potez se odlučila jer je htjela osvježenje i promjenu.

Karla Jakelić prije dva tjedna je napustila Big Brother kuću, a i nakon ispadanja iz showa ostala je vedra i raspjevana kakva je bila i u showu.

Nakon što je napustila BB kuću 19-godišnjakinja je odlučila je promijeniti imidž i ima novu trendi boju kosu. Karla više nije plavuša jer je kosu obojila u ružičasto i ovom promjenom pohvalila se na društvenim mrežama. 

 

 

- Htjela sam osvježenje i drastičnu promjenu pa sam otišla kod frizerke i tek kod nje sam odlučila da želim baš tu boju - otkrila je 19-godišnjakinja iz Splita za RTL. Najavila je i kako uskoro namjerava objaviti svoju pjesmu i spot za istu pjesmu za koje kaže da će biti veseli i pozitivni. 

1/50

Komentara 1

SA
sasavt
16:09 18.04.2018.

ajd nemoj jos i ti počet "pjevat"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije