Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Još ga obožava

Trumpova ljubavnica: Ljubav smo vodili i pred mojom prijateljicom

Foto: Instagram
1/4
17.04.2018.
u 13:27

Barbara Moore imala je s Donaldom Trumpom aferu 1992. godine u vrijeme kad je bio zaručen s Marlom Marples.

U ekskluzivnom intervju za Daily Mail bivša Playboyeva zečica Barbara Moore otkrila je detalje afere s Donaldom Trumpom koja se odvijala 1993. godine u  vrijeme dok je on bio zaručen s Marlom Marples.

Kao Playboyeva djevojka za mjesec prosinac 1992. godine Moore je bila angažirana za modnu reviju koja se održala u Trumpovu hotelu u Atlantic Cityju.Tamo je odmah zapela za oko Trumpu koji je joj je dijelio komplimente i govorio kako izgleda profinjeno i lijepo i proveli su noć zajedno. 

– S Trumpom sam bila od ožujka do rujna 1993. godine. Bila je to strastvena veza, a on je bio odličan ljubavnik i gospodin. Tada nisam znala da je zaručen s Marlom Maples i da je ona trudna. To me šokiralo, ali ne zamjeram to Donaldu – rekla je u intervjuu. S Trumpom se jako zbližila i bila je njegova gošća u Mar-a-Lago, hvali ga kao velikog ljubavnika, a ispričala je i kako su jednom ljubav vodili pred njezinom prijateljicom koja je htjela upoznati njezina ljubavnika.

– Nazvala sam Donalda i otišle smo k njemu. Bio je umoran od puta i nakon nekoliko čaša šampanjca počeo me ljubiti i stvari su se zakuhale. Prijateljica se malo odmakla od nas i sjela na stolac u kutu i gledala nas dok smo se seksali – ispričala je.  

Barbara nema ništa protiv Trumpa i, za razliku od ostalih ljubavnica koje ga sad tuže, ona za njega ima samo riječi hvale. I na izborima od nje je dobio glas. 

1/10

Komentara 19

IB
ibiza
14:05 17.04.2018.

pa sta covik je uspijo vas naivne po...t i sta sada dobile ste love i sta sada

Avatar Petarpetar
Petarpetar
15:32 17.04.2018.

Pa kaj onda neka je, ova nasa se isto prasila po regionu.

BL
bljak007
14:58 17.04.2018.

Očito si podučavala prijateljicu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije