Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivan i Leon

Kakav ponos! Ivica Kostelić iznenadio rijetkom fotografijom sinova i izazvao oduševljenje

Foto: Borna Filić/Pixsell, Marko Lukunić/Pixsell
1/10
06.08.2020.
u 08:30

Proslavljeni hrvatski skijaš Ivica Kostelić ljetuje s obitelji na otoku Mljetu.

Naš najbolji skijaš svih vremena Ivica Kostelić ljetne dane provodi na jednom od najljepših hrvatskih otoka. Njegovo odredište s obitelji je Mljet, a u povodu jučerašnjeg obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti Ivica je odlučio čestitati vrlo moćnom fotografijom na kojoj ponosno poziraju njegovi sinovi Ivan i Leon uz hrvatsku zastavu.

– Sretan Dan pobjede i domovinske zahvalnosti – kratko je napisao ispod fotke s Mljeta, a u komentarima su se zaredali komplimenti i pohvale za dječake koji su mahali zastavom i pozdravljali more. 

"Lipa hrvatska dica", "Pravi Hrvat, bravo!", "Super fotka!", samo su neki od komentara ispod fotografije.

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, supruga Ivice Kostelića u ožujku je rodila blizanke kojima su dali imena Kata i Jana. Elin Kostelić bila je u rodilištu u Petrovoj kada je Zagreb pogodio jak potres i sve rodilje tada su bile evakuirane. Ivica je brzo stigao iz Kloštar Ivanića i suprugu je odveo kući, gdje su ih čekali sinovi, petogodišnji Ivan i trogodišnji Leon.

1/7

– Sve je divno prošlo, posebno zahvaljujemo liječnicima i osoblju u Petrovoj bolnici koji su cijelo vrijeme bili izuzetno brižni i  profesionalni i u ovo zaista izazovno doba dali sve od sebe da porod prođe u najboljem redu. Elin je rodila prema predviđenom  terminu, što je rijetko kada mame nose blizanke, no drago mi je da je sve dobro jer je pred kraj dosta teško podnosila  trudnoću. – rekao nam je Ivica kada su se rodile blizanke i dodao kako će proslava u povodu dolaska curica u njihovu obitelj biti odgođena dok se ne smiri situacija s koronavirusom.

Ključne riječi

Komentara 2

PE
PetiElement
10:52 06.08.2020.

Ono kad ti je drago vidjeti da je nekome lijepo i da uživa u obitelji, jer znaš koliko odricanja, muke i truda ima iza sebe... zasluženo.. bravo! Divni ste..

FE
ferreyra
09:22 06.08.2020.

Sigurno je imala iste uslove kao i ostale trudnice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije