Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gospodin Savršeni

Kakav obrat nakon showa! Nuša sve iznenadila ovom objavom

Foto: RTL
1/10
19.10.2019.
u 11:23

Nuša Rojs je na Instagramu sve iznenadila objavom o prekidu veze s Mijom Matićem.

Ljubavna idila Nuše Rojs i Mije Matića nije dugo potrajala. Romansa koju je ovaj par počeo zahvaljujući showu "Gospodin Savršeni" došla je svome kraju, barem je tako na svom Instagram profilu objavila Nuša. 

- Dragi moji, svim svojim srcem željela sam da traje, nažalost nije. Ako ste vi razočarani, kako mislite da je meni? Napravila sam sve što je bilo moguće s moje strane, i molim vas ne sudite, ne pitajte me ništa...Možete sami vidjeti kako tužne pjesme pjevam u zadnje vrijeme - napisala je Nuša i dodala kako će cijelu istinu o prekidu s Mijom ispričati danas u RTL Exkluzivu.

S obzirom da joj je Mijo lajkao ovu objavu očito su nakon prekida ostali u ok odnosima, a njezini obožavatelji ne skrivaju koliko su razočarani što  veza s Gospodinom Savršenim nije uspjela.

Foto: RTL

- Imaš dušu i iskreno srce ,to je bitno a ostalo će doći! - pisalo je u jednoj od poruka koju su obožavatelji  uputili Nuši. Ova 28-godišnja slovenska pjevačica trenutno radi na svojoj autobiografiji u kojoj će sigurno jedan dio posvetiti i vezi s Mijom. Nuša sama piše pjesme, a sudjelovala je i u showu "Slovenija ima talent". 

Komentara 27

GG
Gigson_gg
11:58 19.10.2019.

Povoljno kiselim kupus..

SM
Smoking
11:51 19.10.2019.

Hahaha sa 28 g radi na autobiografiji hahah.

DU
Deleted user
11:39 19.10.2019.

Koga briga za te gluposti?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije