Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neće se pomiriti

K. Moss nije pozvana na vjenčanje bivše prijateljice Lily Allen

lily
Foto: Pixsell
1/3
19.04.2011.
u 22:30

Bivše najbolje prijateljice sudbonosno da izreći će u lipnju, a problemi su nastali kada je Lily doznala da Kate planira organizirati djevojačku večer isti vikend kad i ona.

Nekada su bile nerazdvojne partijanerice koji su zajedno tulumarile svaki vikend, a danas jedva i razgovaraju. Da se Kate Moss i Lily Allen zaista ne namjeravaju pomiriti postalo je jasno nakon što je u javnost izašlo da Lily nije pozvala Kate na svoje vjenčanje, a ni obrnuto.

Bivše najbolje prijateljice sudbonosno da izreći će u lipnju, a problemi su nastali kada je Lily doznala da Kate planira organizirati djevojačku večer isti vikend kad i ona. Zbog toga je svoju zabavu pomaknula za svibanj. No, pravi problem nastat će kada će se njihovi zajednički prijatelji, kojih ima mnogo, trebati odlučiti na čiju će svadbu otići.

Britanske pjevačica i manekenka zahladile su odnose nakon što Lily više nije mogla pratiti Katin stil života u kojem su tulumi i noćni izlasci visoko na listi prioriteta.

- Još uvijek imam njen broj telefona, ali je ne zovem tako često – otkrila je Allen u svojoj dokumentarnoj seriji "From Riches To Rags".

Lily će se ovoga ljeta udati za poduzetnika Sama Coopera, a Kate će pred oltar stati s dugogodišnjim dečkom Jamiejem Hinceom, gitaristom rock grupe The Kills.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
08:05 20.04.2011.

Koke,....i njihova posla.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije