Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I to se događa

Bieber se raspitivao o zgodnoj plavuši, no ovakav odgovor nije očekivao

Justin Bieber
Foto: Instagram
1/7
13.08.2017.
u 17:32

Popularni pjevač na Instagramu je uočio jednu zgodnu djevojku pa je odlučio saznati tko je ona, no nije se nadao da će ga odmah odbiti

Iako bi milijuni djevojaka diljem svijeta dale sve da su se našle u poziciji djevojke po imenu Jessica Gober, njoj nije previše značilo to što se popularni pjevač Justin Bieber raspitivao za nju. 

Justin Bieber je, naime, na Instagramu vidio objavu teretane Broughton u američkoj saveznoj državi Georgia te uočio lijepu plavušu koja je reklamirala energetsko piće. Djevojka mu se očito toliko svidjela da je teretani poslao direktu poruku i pitao ih tko je ta djevojka. 

 

Foto: Twitter

No, ovoga puta mu se nije posrećilo. Djevojka je njegovu poruku objavila na Twitteru i napisala kako ne može vjerovati da se Justin Bieber raspituje za nju

Njezin tweet odmah se proširio internetom, a ona je kasnije objavila fotografije sa svojim dečkom i napisala "Imam sve što trebam upravo ovdje". 

Iako mnoge ova situacija zabavlja, tako se ne osjećaju i Justinove obožavateljice, poznate kao belieberice

– Mi bismo učinile sve da nam kaže bar jednu jedinu riječ, ali on to ne radi već je primijetio tamo neku zgodnu žensku – objavila je jedna od njih. 

Komentara 4

Avatar ratomir30
ratomir30
09:24 14.08.2017.

Biberu, Biberčiću, i ja bih ti ga zabiberio mljac

DU
Deleted user
23:32 13.08.2017.

Imali ili nemali isto je.Svi ćemo jednog dana u vječna lovišta.Ovozemaljske stvari su uopće nebitne.Bio multimilijarder ili jeo u pučkoj svima nam je sudbina ista.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije