Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 196
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OKONČANO SUĐENJE

Justin Bieber mora platiti kaznu zbog pisanja grafita u Rio De Janeiru

Justin Bieber
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/5
08.07.2017.
u 13:12

Uz grafit na hotelu, Bieberova turneja u Brazilu 2013. bila je obilježena i drugim incidentima. Tada 19-godišnji Bieber bio je viđen kako izlazi iz bordela skriven pod plahtom.

Kanadski glazbenik Justin Bieber konačno je završio spor s brazilskim pravosuđem plativši 6000 dolara kazne zbog ispisivanja grafita na pročelju povijesnog hotela u Riju 2013. godine, rečeno je na sudu.

Pop-zvijezdi Bieberu koji je u četvrtak doputovao u Rio gdje treba održati koncert, danas su 23 godine i dopušteno mu je slobodno kretanje zbog "manje prirode zločina protiv brazilske kulturne baštine" koji mu je stavljen na teret.

Novčana kazna je podmirena u svibnju čime je završen slučaj otvoren prije četiri godine te ponovno pokrenut u ožujku kad su nadležne službe doznale da se vraća u Rio.

Uz grafit na hotelu, Bieberova turneja u Brazilu 2013. bila je obilježena i drugim incidentima. Tada 19-godišnji Bieber bio je viđen kako izlazi iz bordela skriven pod plahtom.Bilo mu je zabranjeno dovesti prostitutke u njegov luksuzni hotel te je nezadovoljni Bieber porazbijao nekoliko predmeta u svojem apartmanu, nakon čega su i on i njegova ekipa bili izbačeni iz hotela. 



Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije