Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
život na vagi

Julija nema posao i jedva plaća režije: 'Gazda se više nije javio, sad prodajem obiteljske starine'

Foto: RTL
1/4
22.07.2020.
u 14:56

Zbog situacije s koronavirusom sve se promijenilo.Julija je otkrila kako je izgubila posao i jedva pokriva režije.

Mnogima najsimpatičnija kandidatkinja prošle sezone showa 'Život na vagi' Julija Bošnjak nakon sudjelovanja u RTL-ovom showu izgubila je kilograme, pronašla posao te se činilo da je napokon sretna. Ipak, zbog situacije s koronavirusom sve se promijenilo.
Julija je otkrila kako je izgubila posao i jedva pokriva režije.  

 "Tražim, ali nema ništa. Trebala sam sredinom 4. mjeseca početi raditi u jednom restoranu tu u blizini, ali kako je došla korona tako je posao propao, gazda se više nije javljao", kazala je bivša časna za RTL.hr. Kako bi pokrila račune za režije koji dolaze svakog mjeseca, prodaje starine koje su joj ostale od obitelji. 

Podsjetimo, Julija je tijekom showa mnoge ganula svojom tužnom životnom pričom. Nakon što je bivša časna sestra nakon ispadanja javno izjavila da u kući nema adekvatan krevet te da joj je stoga ljepše boraviti u kući s kandidatima bivša natjecateljica Jelena Putnik odlučila joj je pomoći. Pokrenula je akciju za skupljanje novca kojim bi se Juliji kupio novi krevet, a nesebična je Julija, unatoč skromnim uvjetima u kojima živi odlučila tada  prikupljeni novac usmjeriti onima kojima treba više od nje.

Komentara 2

HR
hrza
16:46 22.07.2020.

Kakav crni posao u tim godinama. Trebala bi bit u dubokoj penziji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije