Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TV gostovanja

VIDEO Bizarne snimke u kojima Pavlović radi sklekove kod Malnara, napada Ćiru...

Ante Pavlović
Foto: Screenshot
1/5
22.07.2020.
u 10:28

Ante Pavlović preminuo je u 63. godini, a na YouTubeu nalazi se cijeli niz videosnimki u kojima možemo vidjeti kako tuče ljude, svađa se, radi sklekove...

Nakon kratke i teške bolesti u 63. godini preminuo je kontroverzni i samoprozvani kiropraktičar Ante Pavlović. Njegovi nastupi u javnosti često su bili skandalozni kao i njegova gostovanja u televizijskim emisijama u kojima je znao i napadati voditelje. Na YouTubeu postoji cijeli niz videozapisa koji svjedoče kako se Pavlović nasilno ponašao prema drugima.

Jedan video, snimljen 2007. godine, pokazuje kako Pavlović na jednoj od seansi u kojoj je trebao kiropraktikom pomoći ljudima koji su ga to zatražili, on ih zapravo udara.

Postoje i nekoliko videa u kojima Pavlović objavljuje kako rješava svađe sa susjedima koji govore kako je on strah i trepet u njihovu selu i često su zvali policiju.

 

Ante Pavlović bio je čest gost u Noćnoj mori Željka Malnara u kojem je znao raditi sklekove, a jednom je čak pred TV kamerama tako jako udario Malnara da je on ostao bez zraka.

 

Jedno od bizarnijih gostovanja bilo je u emisiji Ćire Blaževića u kojoj je Pavlović napadao i svađao se s Ćirom.

Na ovom videu na YouTubeu uz gore prikazane nalaze se i videoisječci iz još nekih televizijskih gostovanja samoprozvanog kiropraktičara te prilozi o njemu iz emisije "Provjereno".

 

 

Ključne riječi

Komentara 9

TI
tico123
10:55 22.07.2020.

idiot a još su veči oni koji su išli njemu na tretmane

DU
Deleted user
13:33 22.07.2020.

Nije taj Pavlović ni prvi ni zadnji kriminalni idiot kojeg su mediji lansirali u orbitu. Na žalost.

ZI
Zir
11:33 22.07.2020.

Nije problem Pavlović, već je problem Latin koji ga je lansirao u orbitu, koga sve nije na HTV-u Pvlović izvrijeđao , Latin se samo smiuljio, a Latin dalje bez problema ureduje na HTV-u!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije