Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
preminuo od koronavirusa

Kojići se opraštaju od Kebina strica dok Seve odmara u Splitu

Foto: Luka Stanzl/Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL/Instagram
1/10
22.07.2020.
u 09:57

I dok se obitelj Kojić, Dragan, supruga Olja i sin Igor na sprovodu opraštala od strica, Severina nije bila uz njih.

Rajko Kojić, Kebin stric, preminuo je od posljedica koronavirusa u Beogradu, potvrdila je to njegova supruga Dragana, piše 24 sata

1/9

I dok se obitelj Kojić, Dragan, supruga Olja i sin Igor na sprovodu opraštala od strica, Severina nije bila uz njih.

Severina odmara u Splitu već dva tjedna, gdje je imala i svoj prvi koncert nakon početka pandemije koronavirusa. Po svemu sudeći, razdvojena je od svojeg supruga već tri mjeseca, otkako se u travnju vratila iz Beograda u Zagreb.

U Beogradu je mjesec dana provela kod obitelji Kojić u karanteni, kada su se navodno i posvađali, nakon čega je otišla u Zagreb čim je mogla. Nakon Zagreba, krenula je u rodnu Dalmaciju, a nedjelju je provela na splitskoj Rivi gdje je s prijateljicama otišla na ručak, a kasnije se svemu pohvalila na društvenim mrežama.

"Ne vjerujem ni da Severina zna da je Kebin stric Rajko umro. Ona i Igor razdvojeni su već tri mjeseca. Ne znam jesu li se rastali", rekla je Rajkova supruga Dragana za 24 sata.

Rajko je bio uz Severinu na njezinoj svadbi s Igorom u Beogradu. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije