Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
seksualni skandal

John Travolta ima dokaz da toga dana nije maltretirao masera

john
Pixsell
09.05.2012.
u 20:00

Okorie Okorocha, odvjetnik koji zastupa obje navodne žrtve, a svaka od njih traži dva milijuna dolara odštete, kaže da postoji još barem stotinu muškaraca koji su spremni izići u javnost sa sličnim pričama o zvijezdi filma “Pulp Fiction”

Na dan kada je navodno seksualno uznemiravao masera u salonu za masažu na Beverly Hillsu, glumac John Travolta nije bio u Los Angelesu nego u New Yorku, tvrdi portal TMZ. Tvrdnju potkrjepljuje informacijom da su došli u posjed Travoltina računa iz njujorškog restorana u kojemu je jeo toga dana i fotografije glumca snimljene u NY.

Maser je otpužio Travoltu da ga je 16. siječnja tijekom masaže dirao po penisu, a optužnicu protiv filmske zvijezde jučer je podignuo i drugi maser iz Atlante koji tvrdi da ga je glumac pokušao dirati po spolovilu tijekom tretmana 28. siječnja.

Johnov odvjetnik Marty Singer izjavio je da su obje optužbe lažne, no njegov suparnik Okorie Okorocha, odvjetnik koji zastupa obje navodne žrtve, a svaka od njih traži dva milijuna dolara odštete, kaže da postoji još barem stotinu muškaraca koji su spremni izići u javnost sa sličnim pričama o zvijezdi filma “Pulp Fiction”.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije