Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Baby Boom

Joe Šimunić dobio sina, prinove stižu i ovim nogometašima

Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/4
25.08.2019.
u 12:31

Uskoro će se dječji plač čuti i u domu Vedrana Ćorluke te Gordona Schildenfelda.

Ljeto je na zalazu, a baby boom je na vrhuncu. Ćorluka čeka sina, Schildenfeldu stiže druga kćer, a kako ekskluzivno doznaje RTL ExkluzivJoe Šimunić je dobio dijete. 

Bivši nogometaš hrvatske reprezentacije Josip Šimunić i supruga Christina Marie dugo su skrivali trudnoću. Dok su uživali daleko od očiju javnosti, na svijet je stigao njegov drugi sin. Popriličan broj objava trudnoća skupio se na društvenim mrežama. Do kraja godine očekuje nas pravi baby boom, a pelene, bočice i neprospavane noći očekuju i bivšeg nogometaša Dinama, Gordona Schildenfelda.

"Mislim da je najteže s prvim djetetom, s drugim je to već praksa, treće iskustvo, a četvrto bez problema. Neprospavanih noći ima, ali eto malo još nespavanja neće biti nikakav problem", otkrio je. 

"Samo da bude sve okej. Najgori su oni grčevi na početku, ali spremni smo. Starija kćer može pomoći, tako da ćemo imati i pojačanje", dodao je. Pojačanje ne krije uzbuđenje jer je uvijek zezati mlađu braću i sestre. 

"Najstarija je bila uzbuđena s bratom, a ova srednja je sad jako uzbuđena jer čeka djevojčicu. Tako da je svaki dobio svoj par", kaže Schildenfeld.

Našu nogometaši očito odlučili složiti pravu momčad. Prošli tjedan je bivši reprezentativac Stipe Pletikosa dobio peto dijete, a Vedran Ćorluka čeka svog prvog sina. Tko zna, možda za 20 godina na svjetski tron stane upravo momčad nasljednika.

Ključne riječi

Komentara 1

ZB
Zoki-Bijela
15:01 25.08.2019.

Cestitke..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije