Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slažete se?

Franka oduševila fotkom iz djetinjstva, a Ćorluka oduzeo pozornost komentarom

Foto: Instagram
1/7
23.08.2019.
u 17:16

U srpnju prošle godine Franka i Vedran Ćorluka obvezali su se na vječnu ljubav, a raskošno vjenčanje održalo se na jednom imanju u Istri

Pjevačica Franka Batelić sa svojim je obožavateljima na društvenim mrežama podijelila fotografiju iz mlađih dana.

Gotovo neprepoznatljiva, Franka je potaknula brojne pozitivne komentare, a komentar na frizuru joj je ostavio i suprug, nogometaš Vedran Ćorluka, kojeg je slika nasmijala. Lijepa pjevačica otkrila je mali detalj iz prošlosti.

Foto: Instagram screenshot

- Kao mala imala sam simpatični razmak izmedju jedinica. Ponekad mi je i žao što mi je već do puberteta taj razmak nestao... Baš volim vidjeti te sitne savršene nesavršenosti na ljudima oko sebe - napisala je uz fotografiju.

 - Frizura zvana šljem - iskomentirao joj je Ćorluka, s kojim Franka uskoro očekuje i prvo dijete. Ljubav Vedrana i Franke započela je u ljeto 2012. godine tijekom izlaska na popularnom Zrću. Vezu s Frankom Ćorluka je započeo u vrijeme svog velikog nogometnog transfera iz londonskog Tottenhama u moskovski Lokomotiv.

U srpnju prošle godine par se obvezao na vječnu ljubav, a raskošno vjenčanje održalo se na jednom imanju u Istri. Nedugo nakon vjenčanja Franka je priznala kako bi se voljela ostvariti u majčinskoj ulozi.

Foto: Zarko Basic/PIXSELL

- Imam psa, ali javljaju mi se majčinski osjećaji. Obožavam djecu, no nemam plana i programa. Mislim da život ne treba po tom pitanju baš tako planirati - izjavila je tada Franka koja ovo ljeto provodi u slatkom iščekivanju spremajući se za najvažniju ulogu u životu.

Komentara 2

Avatar Trpimir
Trpimir
20:12 23.08.2019.

...a kao velikoj su joj zubeki narasli jaaako veeelikiii kao barakuda 😨😭

Avatar Vrijeme
Vrijeme
18:28 23.08.2019.

Vau

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije