Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rastanak

Jennifer Love Hewitt prekinula s dečkom nakon godinu dana veze

jennifer love
Pixsell
13.03.2010.
u 10:33

Glumica koju znamo iz serije "Šaptačica duhovima" priznala je medijima kako su se ona i dečko Jamie Kennedy razišli, no o razlozima prekida nije htjela govoriti

Nakon gotovo godinu dana lude ljubavi, glumica Jennifer Love Hewitt i glumac i glazbenik Jamie Kennedy prekinuli su vezu. Zvijezda serije "Šaptačica duhovima" priznala je medijima kako je ponovno sama, ali nije htjela otkriti što je uzrok razlaza. Također nije htjela reći ni tko je bio inicijator prekida, iako se šuška kako ona ostavila Jamiea. Jennifer je vezu priznala u ožujku prošle godine i u brojnim je intervjuima isticala kako je zaljubljena kao nikada do sada. Ipak, čini se, ljubav nije bila dovoljna da se odži ova hollywoodska veza. Nakon prestanka snimanja serije "Čarobnice" karijera ove 31-gošišnjakinje našla se pred krahom, no serija "Šaptačica duhovima" vratila ju je u život. Jennifer tako ovih dana snima petu sezonu serije, a potpisala je i ugovore za rad na dva visokobudžetna filma.

Komentara 1

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
01:56 17.03.2010.

Ne mogu vjerovati da je ovo prvi komentar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije